Logo
betting-nieuws

Gokker harkt meer dan 18.000 pond binnen met voetbal- en dartsweddenschap


Het was een uiterst lucratieve week voor een speler van de Britse bookmaker Sky Bet. Deze kenner van het internationale topvoetbal en darts ging aan de haal met een bedrag van meer dan 18.000 pond. Een flinke boterham. 

Voor de wedstrijden uit de Champions League, Serie A en La Liga had deze speler zijn huiswerk gedaan. Hij zette in op een overwinning van Inter Milan en Chelsea. Real Sociedad en Athletic Bilbao moesten samen vaker dan 1,5 keer scoren. Bij de Champions League-wedstrijde Bayern München - Paris Saint-Germain en bij Juventus - Napoli moesten meer dan 2,5 doelpunt vallen om de weddenschap te doen slagen. 

Maar toen was deze gokker er nog niet. Hij had namelijk ook een trits dartswedstrijden toegevoegd aan het lijstje. Michael van Gerwen, Dimitri Van den Bergh en Jonny Clayton moesten zich allen tot King of the Oche kronen. Daarnaast moest Nathan Aspinall winnen en tevens de meeste 180's gooien in zijn partij. Peter Wright nam het op tegen Gary Anderson deze partij moest langer duren dan 11 legs en zo geschiedde. 

Het was peentjes zweten bij Juventus - Napoli voor deze geluksvogel. Juventus stond namelijk tot in de 90ste minuut op een 2-0 voorsprong. Door een rake strafschop van Lorenzo Insigne eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor de Oude Dame. Daarmee kwam het totaal aantal doelpunten over 2,5 en was de 18.433,59 pond een zekerheid.