Logo
betting-nieuws

Durf jij de weddenschap aan? "Feyenoord finisht volgend seizoen ergens tussen plek 6 en 9"


Bij Feyenoord gaat de vizier langzaam op het tijdperk onder Arne Slot dat na de zomer aanbreekt. Dick Advocaat heeft de opdracht gekregen om de Rotterdammers in te loodsen, waarna Slot de selectie naar zijn hand kan zetten. Volgens Algemeen Dagblad-columnist Hugo Borst moeten we geen wonderen verwachten van de voormalig AZ-trainer. 

Borst denkt dat je het beste kunt inzetten op een plek onderin de subtop voor de Rotterdammers komend seizoen. Slot moet de tijd krijgen om zijn gewenste spel erin te slijpen. Of hij daarvoor de juiste speelrs beschikbaar krijgt, is nog maar de vraag. Feyenoord moet met een haast lege portemonnee de transfermarkt op. Borst stelt daarom de verwachtingen flink naar beneden bij. In gesprek met het Algemeen Dagblad zei hij het volgende over het Feyenoord van komend seizoen. "Als ik Feyenoord ongevraagd een advies mag geven: zeg dat ze volgend seizoen ergens tussen plek 6 en 9 finishen."

De Rotterdammer zegt dat Slot eerst moet zaaien om vervolgens te oogsten. Pas in het derde seizoen onder de nieuwe trainer kan Feyenoord weer meedoen om de landstitel, verwacht Borst. "In seizoen twee haalt Slot Europees voetbal en in seizoen drie moet hij proberen mee te doen om de titel. Hou de verwachtingen laag." Zou je bij de bookmakers nu kunnen inzetten op een eindklassering van Feyenoord in het seizoen 2021/'22, dan moet je niet te hoog van de toren blazen met de woorden van Borst in acht nemend. 

FC Utrecht licht favoriet tegen Feyenoord

Komend weekend staat er weer een belangrijk duel op het programma voor de ploeg van Advocaat. FC Utrecht is in De Galgenwaard de tegenstander. De Domstedelingen kunnen de achterstand op Feyenoord terugbrengen tot vier punten. Op moment van schrijven krijgt Utrecht een lagere notering voor een overwinning dan Feyenoord. De noteringen voor beide teams zijn aan de hoge kant. Zo krijg je voor winst van Utrecht 2,35 keer je inleg terug en levert een Rotterdamse overwinning maar liefst 2,5 keer je inzet op.