Logo
betting-nieuws

Wilfred Genee evenaart Johan Derksen en heeft alle TOTO-voorspellingen goed


De uitzending van Veronica Inside begon maandagavond met de uitreiking van de Koning TOTO-kroon door Johan Derksen aan Wilfred Genee. De presentator van de populaire talkshow voorspelde vrijdag namelijk alle wedstrijden goed. Genee werd daarmee tot Koning TOTO uitgeroepen in de maandagavonduitzending.

De heren kregen in de vorige uitzending drie wedstrijden voorgeschoteld die ze goed moesten voorspellen. De juiste voorspellingen van Genee, Derksen, Van der Gijp, Kieft of Boskamp levert geld op voor een door hun gekozen amateurvereniging. Het lijstje bestond dit keer uit de wedstrijden Liverpool - Everton, PSV - Vitesse en FC Twente - Feyenoord. 

Voor die laatste wedstrijd werd de heren ook gevraagd de uitslag correct te voorspellen. Genee zei vrijdag dat het in een 2-2 gelijkspel zou eindigen. De presentator was na de winst van Everton en het gelijkspel bij FC Twente - Feyenoord goed op weg om alles goed te hebben. De opstelling van PSV-trainer Roger Schmidt voor het duel met Vitesse voorspelde weinig goeds. Sleutelspelers als Donyell Malen en Mario Götze begonnen op de bank. Dat leek geen goed nieuws voor de TOTO van Genee. 

De tweede granituur van Schmidt kwam in de eerste helft terecht op achterstand. PSV mocht van geluk spreken dat bij het rustsignaal slechts 0-1 stond in het voordeel van de Arnhemmers. Toen de Duitse coach besloot onder andere Malen en Götze in te brengen, kantelde het duel en won PSV alsnog met 3-1 tot groot geluk van Genee en vv Veenendaal, de amateurvereniging waar Genee voor meespeelt. 

Collega Derksen flikte het afgelopen najaar al om alle wedstrijden goed te voorspellen. Het was voor het eerst in de geschiedenis van het tv-programma dat dat gebeurde. 

unicum-johan-derksen-voorspelt-alle-toto-wedstrijden-goed
betting-nieuws

Unicum: Johan Derksen voorspelt alle TOTO-wedstrijden goed

De heren van Veronica Inside zijn normaliter niet de beste adviseurs voor je TOTO-voorspellingen....

Lees meer