Logo
betting-nieuws

Inwoner van Emmeloord harkt meer dan 40k binnen met inzet van 25 euro


Het succesverhaal van afgelopen week komt uit Emmeloord. Daar zette namelijk iemand via TOTO 25 euro in op negen wedstrijden uit de Champions League en Championship. Met deze combinatie incasseerde de Koning TOTO een bedrag van meer dan 40.000 euro.

Het begon met het inzetten op overwinning van Paris Saint-Germain en Liverpool in de Champions League. Vooral de notering voor een Parijse overwinning droeg met 4,25 flink bij aan het torenhoge winbedrag. Beide clubs wonnen hun duels met overtuigende cijfers. Een notering van 1,90 voor winst van NAC Breda op bezoek bij Telstar was te mooi om te laten liggen en dus werd ook die meegenomen in de combinatie. 

Het meeste huiswerk zat 'm waarschijnlijk in het bestuderen van de Championship. We kunnen wel stellen dat de Koning TOTO er kijk op heeft, want er werden maar liefst zes wedstrijden uit deze competitie goed voorspeld. Er werd met kleine verschillen gewonnen in deze duels. Derby County bijvoorbeeld, ging op bezoek bij hekkensluiter Wycombe Wanderers. De ploeg van trainer Wayne Rooney had een overwinning nodig om afstand te nemen van de onderste regionen. André Wisdom werd het goudhaantje voor Rooney door in de 94ste minuut de winnende treffer te maken: 1-2. 

De laatste weken regent het succesverhalen bij aanbieder van sportweddenschappen TOTO. Vorige week harkte een Emmenaar een bedrag binnen van meer dan 58.000 euro. Daarvoor was het de beurt aan een inwoner uit Amsterdam die ruim 25.000 euro won. Over al deze bedragen moeten de winnaars nog wel 30,1% kansspelbelasting betalen. Desondanks zijn het flinke sommen en worden ze niet voor niets tot Koning TOTO uitgeroepen.