Logo
nieuws

Toby Alderweireld brengt hoofden Ajacieden op hol met bericht op social media


Een groot deel van de Ajax-aanhang ziet Toby Alderweireld liever vandaag dan morgen terugkeren naar de club waar hij groot is gebracht. De twijfels over capaciteiten van Perr Schuurs worden steeds groter en men ziet in Alderweireld de gewenste versterking voor de defensie. De Belgische verdediger van Tottenham Hotspur reageerde donderdag op Twitter onder een bericht van Ajax Het bracht de hoofden van de Ajacieden op hol.  

Donderdagavond staat FC Twente - Ajax op het programma. De ontmoeting eerder dit seizoen in de Johan Cruijff Arena werd verrassend genoeg gewonnen door de Tukkers. Ajax zint op revanche. Als opwarmer voor dit duel toverde de social media-afdeling van Ajax wat beelden van een oudere editie uit de hoge hoed. Om precies te zijn het duel tussen FC Twente en Ajax uit 2012. Destijds was Alderweireld twee keer trefzeker. 

Op Twitter wenst Alderweireld Ajax veel succes vanavond én zondag, want dan staat De Klassieker op het programma. De Tweet van Alderweireld is natuurlijk koren op de molen voor de supporters die hem graag terug zien keren in Amsterdam. Het bericht wordt gretig geliked door de aanhang.

In aanloop naar de topper van afgelopen zondag tussen Ajax en PSV werd nog gesuggereerd dat de Eindhovenaren een balletje hebben opgegooid bij de belangenbehartiger van de ervaren verdediger. Het zorgde voor onrust onder de Ajax-supporters. De gemoederen zijn weer enigzins tot rust gekomen door onderstaand bericht van de Belg.