Logo
nieuws

VIDEO: Carrasco red Atlético-spelers uit de brand met afgetrapte Fiat Panda van buurman


Yannick Ferreira Carrasco heeft miljoenen op de bank, maar moest gisteren toch met een afgetrapte Fiat Panda richting de training van Atlético Madrid. Doordat zijn sportwagen door de sneeuwstorm niet wilde starten, moest Carrasco een beroep doen op zijn buurman, van wie hij een Fiat Panda mocht lenen. Carrasco pikte vervolgens zijn teamgenoten op en reed naar de training. Het leverde hilarische beelden op.

De sneeuwstorm die Madrid al enkele dagen teistert, zorgt voor veel overlast. De straten zijn bezaaid met een groot pak sneeuw en ook menig auto is niet opgewassen tegen de extreem koude temperaturen. Zo ook de sportwagens van menig Atlético-speler. Carrasco was één van hen die zijn peperdure bolide in de garage moest laten staan en op zoek moest gaan naar een alternatief. Deze vond hij bij zijn buurman, die de beschikking had over een Fiat Panda met vierwielaandrijving; ideaal voor moeilijke omstandigheden, zoals in de sneeuw. Carrasco mocht het speeltje van zijn buurman lenen en ging vervolgens langs bij enkele van zijn teamgenoten.

Samen met Thomas Lemar en Sime Vrsaljko reed Carrasco in de Fiat Panda naar het trainingscomplex van Atlético Madrid. Ploegmaat Marcos Llorente zag de heren rijden op de snelweg en besloot een filmpje te maken, die je hieronder kunt bekijken. Afgelopen weekend werd de wedstrijd van Atlético Madrid tegen Bilbao al uitgesteld door de hevige sneeuwstorm.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)