Logo
betting-nieuws

Vierdelige serie over Nederlandse 'Paradijsvoetballers' maandag van start


Ze doorliepen allen hun jeugdopleiding in Nederland, maar haalden nooit de top van de Eredivisie. Een voetballer die in Nederland is opgegroeid beschikt doorgaans over een goede basistechniek en is tactisch onderlegd. Dat zijn eigenschappen die overal ter wereld van pas komen. In 'Paradijsvogels' worden deze avontuurlijke voetballers gevolgd in Israël, Zuid-Afrika, Thailand en India. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Foto boven: Veronica

Bekende en minder bekende namen zullen te zien zijn in de vierdelige serie die is geproduceerd door het bedrijf van John van den Heuvel. In totaal gaat om een elftal spelers die furore maken in alle uithoeken van de wereld. Tjaronn Chery was een verdienstelijke Eredivisie-speler, maar niet goed genoeg voor de top. Via Queens Park Rangers en Guihzo belandde hij uiteindelijk in Israël bij Maccabi Haifa. In dat land is ook Elton Acolatse, die zijn opleiding bij Ajax genoot, actief voor Hapoel Beër Sheva. Ook Acolatse wordt gevolgd in de serie. 

Wat de serie zo interessant maakt is het leven buiten het voetbalveld om. Spelers maken kennis met de culturele verschillen, wonen in grote luxe villa's en gaan een avondje uit naar een typische Thaise kickbokswedstrijden. Naast de bovengenoemde voetballers zijn ondere andere Istvan Bakx, Nick Hengelman, Gianni Zuiverloon, Kai Heerings en Kevin Brands. 

'Paradijsvoetballers' wordt aanstaande maandag om 22.00 uur uitgezonden op Veronica.