Logo
betting-nieuws

Dit zijn de vijf spelers met de meeste potentie in FIFA 21


Voor de gamers onder ons, die naast FIFA Ultimate Team, ook graag nog de career mode van FIFA spelen, hebben we de vijf spelers met de meeste potentie voor je op een rij gezet. Er is niets leukers dan een onbekend talent te kopen en die vervolgens zien groeien tot speler van wereldklasse.

De talenten die er met kop en schouders bovenuit steken worden al vroeg gescout door de absolute topclubs van de wereld. Daarmee trachten deze teams te voorkomen dat ze er op een latere leeftijd de hoofdprijs betalen voor het talent. Het feit dat een speler in de selectie van een club als Barcelona of Real Madrid zit, zal de ranking op FIFA automatisch doen stijgen. De vijf spelers met de meeste potentie in de nieuwste game van EA Sports spelen allen in de top van de wereld. 

Barcelona telde deze zomer maar liefst 31 miljoen euro neer voor de Portugese aanvaller Trincão. Het 20-jarige talent kwam over van Braga en heeft een groot potentieel. Zo groot zelfs, dat volgens FIFA deze speler in de career mode tot de beste van zijn leeftijdscategorie kan worden. De linkspoot begint met een ranking van 78 en kan uitgroeien tot een speler met een ranking van 91. 

Hetzelfde geldt voor Sandro Tonali van AC Milan. Hij is even oud als Trincão en behoort tot de beste defensieve middenvelders zijn generatie. Niet voor niets betaalde Milan 30 miljoen euro voor de Italiaan. Wanneer deze speler tot volledige wasdom is gekomen in het spel, heeft hij een ranking van 91. 

De drie spelers die de top vijf compleet maken zijn de bekendere namen. Ansu Fati is bezig aan zijn definitieve doorbraak. Zijn oproep voor de Spaanse nationale ploeg bevestigt dat. Hij krijgt uiteindelijk een ranking van 90. Rodrygo maakt nog niet zoveel minuten als Fati. De Braziliaan van Real Madrid, 19 jaar pas, heeft de potentie om uit te groeien tot een speler van 90. En dan is er nog Mason Greenwood. Van hem heeft alles en iedereen ook zeer hoge verwachtingen. Zijn potentieel wordt in FIFA 21 geschat op 89.