Logo
betting-nieuws

Doelpunt Cristiano Ronaldo helpt gelukkige Engelsman aan meer dan 25.000 pond


Kieran Dawson beleefde een sprookje in het weekend voor het interlandvoetbal. De inwoner van Gloucestershire harkte ruim 25.000 pond met een zeer gewaagde betslip, waar maar liefst 20 wedstrijden op prijkten. Een doelpunt van niemand minder dan Cristiano Ronaldo verzekerde Dawson van het ongelooflijke bedrag.

Dawson, die als pakketbezorger de kost verdient, zette vijf pond in op een weddenschap die bestond uit maar liefst 20 wedstrijden. Een voorwaarde om de weddenschap te laten slagen was dat er bij deze wedstrijden in iedere helft minimaal één keer gescoord zou worden. Er werd ingezet op negen Premier League-wedstrijden, twee duels uit de Schotse Premier League, drie Bundesliga-wedstrijden, één Eredivisie-wedstrijd en vijf duels uit de Serie A. 

Uiteindelijk bleek AS Roma - Juventus de beslissende wedstrijd. Cristiano Ronaldo werd de grote man aan de zijde van Juventus. Dankzij twee doelpunten van de Portugees sleepte de Oude Dame een punt uit het vuur. De rake kopbal in het tweede bedrijf zorgde uiteindelijk voor dat Dawson zeker was van zijn ruim 25.000 pond. Op het moment dat Ronaldo raak schoot, was het besef er nog niet. 

"Het gevoel dat ik gewonnen had, was er toen nog niet. Nu de weddenschap is afgehandeld, het bedrag op mijn account staat en ik er een deel van heb teruggestort begint het in te dalen. Het is een mix van emotie die door mij heen gaan", vertelt de gelukkige Engelsman tegenover GloucestershireLive. Hij neemt ons mee terug naar de bewuste avond van 27 september. "Ronaldo scoorde met een kopbal en ik werd gek. Al mijn vrienden waren blij voor me en ik rende naar beneden om het aan mijn partner en familie te vertellen, maar het drong nog niet echt door. Toen de winst op mijn account verscheen, realiseerde ik mij dat ik een heleboel geld had gewonnen", aldus Dawson.