Logo
betting-nieuws

Dit zijn de beste wedtips voor Italië - Nederland


In een week tijd staat Frank de Boer alweer voor zijn derde interland als kersvers bondscoach van het Nederlands elftal. Het duel met de Italianen is van groot belang. Oranje staat op vier punten in de Nations League-groep en mag eigenlijk niet verliezen. Dit keer is het Nederlands elftal zwaar de underdog bij de bookmakers. 

Vorige maand ging Oranje met 0-1 onderuit tegen de Italianen en werd het in de eerste helft van het kastje naar de muur getikt. Het gevaar kwam vooral vanaf de linkerkant bij de Italianen. Georginio Wijnaldum kreeg de schone taak de graag mee opkomende back Spinazzola op te vangen, maar de Liverpool-middenvelder kreeg geen vat op de linkspoot, die de assist verzorgde voor het enige doelpunt van die avond. 

Nederland wint 

Italië speelde in de Johan Cruijff Arena niet het spel dat leek op het verfoeide catenaccio waar het land bekend om staat. Het liet Oranje achter de bal aanlopen. Een zelfde scenario behoort woensdagavond in het opgeknapte stadion van Atlanta Bergamo ook tot de opties. Aan Frank de Boer de opdracht om zijn elftal daar op in te richten. Snelheid in de aanval is gewenst, om Italië in de omschakeling pijn te kunnen doen.

Wat dat betreft is de schorsing van Marten de Roon een aderlating. De balafpakker was van grote waarde geweest. Het wordt tijd dat Oranje gaat scoren en voor een verrassing gaat zorgen. Wanneer niemand het verwacht, is dat extra lekker. Daarom steunen wij de underdog vanavond, ook gezien de flinke notering voor het team. 

De Jong scoort met het hoofd

Luuk de Jong zal zijn basisplaats waarschijnlijk weer moeten afstaan aan Memphis Depay. Tegen Bosnië Herzegovina kreeg de spits van Sevilla weinig ballen op maat. De Jong heeft echter al eerder bewezen in belangrijke wedstrijden van waarde te kunnen zijn. Het valt zeker niet uit te sluiten dat De Boer een beroep op hem gaat doen. Aangezien hij tot één van de beste koppers van Europa behoort, geloven wij een in kopgoal van Lange Luuk. 

Italië wint opnieuw met 1-0 

Italië kwam afgelopen zondag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Polen. De ploeg van Roberto Mancini wist in deze Nations League-campagne pas twee keer te scoren. Nederland heeft zelfs nog een veel groter probleem als het gaat om het maken van doelpunten. De doelpuntendroogte houdt nu al drie interlands op een rij aan. Scoort Oranje woensdagavond niet tegen Italië, dan wordt een record verbroken. In 115 jaar kwam het nog nooit voor dat het Nederlands elftal vier wedstrijden op een rij niet tot scoren kwam. Een minieme zege van de Italianen levert ruim vijf keer je inzet op.