Logo
betting-nieuws

Almeloër voorspelt negen wedstrijden goed en wint meer dan 2k


Een inwoner uit Almelo kijkt met genoegen terug op de eerste speelronde van de Eredivisie. De klant van TOTO mag zich voor even de Nostradamus van z'n stad noemen, aangezien hij maar liefst negen wedstrijden goed voorspelde, verdeeld over de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Met inzet van slechts drie euro incasseerde hij een flink bedrag.  

De negental wedstrijden komt dicht in de buurt van het 'perfecte lijstje'. Natuurlijk zaten er een aantal zekerheidjes tussen, maar er werd ook wel degelijk risico genomen. Met name de goed voorspelde winst van VVV op bezoek bij FC Emmen springt in het oog. Het was met afstand de spectaculairste wedstrijd van de eerste speelronde, waarin de thuisploeg het betere van het spel had, maar de Venlonaren telkens op de juiste momenten wisten toe te slaan. Uiteindelijk trok de ploeg uit Limburg aan het langste eind. Die overwinning had, met een notering van 3,85, een groot aandeel in het bedrag dat gewonnen werd. 

Ook leek het allerminst zeker dat SC Heerenveen thuis zou winnen van Willem II. De Friezen kende een dramatische voorbereiding, maar verrasten vriend en vijand met een verdiende zege op de Tilburgers. Voor een overwinning van de ploeg van Johnny Jansen stond een notering van 2,58. Een andere opvallende uitslag was de driepunter van MVV op bezoek bij Telstar. Hier had de bookmaker helemaal geen rekening mee gehouden. De notering van 4,25 was te mooi om te laten liggen. Het risico'tje leverde de Almeloër geen windeieren op, maar keiharde euro's.