Logo
betting-nieuws

Dit zijn de vijf beste Nederlanders in FIFA 21


Grote kans dat je 'm al gereserveerd hebt. FIFA 21 ligt vanaf volgende maand weer in de schappen en ontwikkelaar EA Sports heeft alvast wat informatie vrijgegeven over de nieuwe game. Van een hoop spelers is bijvoorbeeld de rating al bekend. WijWedden zet de vijf beste Nederlanders naar rating van FIFA 21 voor je op een rij. 

Of Virgil van Dijk de beste verdediger van de wereld is, daarover kun je discussiëren. Voor EA Sports is het echter klip en klaar. De aanvoerder van het Nederlands elftal en Liverpool is met een rating van 90 de beste verdediger van FIFA 21. Daarmee is hij ook de beste Nederlander in het nieuwe spel. 

De kern van het Nederlands elftal, bestaande uit Matthijs de Ligt, Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong, zijn ook de beste spelers in FIFA 21. Volgens de ontwikkelaar EA doen deze groep spelers weinig voor elkaar onder. Ze krijgen daarom alle vier een rating van 84. Steven Bergwijn begint met een rating van 83 en valt dus net buiten de top vijf. 

Lionel Messi blijft in FIFA 21 alles en iedereen voor. De Argentijnse superster van Barcelona wordt gewaardeerd met een rating 93. Daarmee blijft hij zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo nipt voor. De Portugees moet het doen met een rating van 92. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The footballing world's absolute best. Swipe ?? to see the #FIFARatings Top 10 ???? #FIFA21

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) op