Logo
betting-nieuws

BNNVARA deelt komische trailer van 'All Stars & Zonen'


De hitserie uit de beginjaren '00, All Stars, krijgt binnenkort een vervolg op de publieke omroep. BNNVARA heeft een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe serie middels een komische trailer. Het vervolg, dat zich afspeelt in het heden, heeft de titel 'All Stars & Zonen'. 

Verder blijft veel bij het oude, zoals de tune van de leader. Het nummer 'Groen als Gras' doet het altijd nog goed in de kleedkamer van menig amateurteam. Daarnaast keert ook een groot deel van de originele cast terug in de nieuwste serie. Thomas Acda, Danny de Munk, Peter Paul Muller, Isa Hoes en Daniel Bossevain zullen opnieuw hun opwachting maken. 

Het startpunt van de serie zijn de financiële zorgen waarin Swift Boys verkeert. De oude garde van de club heeft inmiddels kinderen gekregen, die ook weer lid zijn geworden de amateurvereniging. Samen moeten ze ervoor waken dat de club niet omvalt. Gebeurtenissen zoals we die van amateurclub in deze tijd kennen zullen aan bod komen: gejatte iphones, douchen met onderbroek aan en dickpics, zo vertelde regisseur Jean van de Velde laatst bij Radio 1. 

De releasedatum werd kortgeleden al bekend gemaakt door de publieke omroep. BNNVARA heeft nu ook de trailer van de serie vrijgegeven. Deze is hieronder te bekijken. 'All Stars & Zonen' is vanaf 20 september te zien op NPO3.