Logo
betting-nieuws

De drie beste wedtips voor Inter - Bayer Leverkusen


Peter Bosz kan met zijn Bayer Leverkusen zich vanavond plaatsen voor de halve finale van de Europa League. Tegenstander is Inter, dat al negen wedstrijden op rij ongeslagen is. De twee ploegen zullen vanavond alles moeten geven, want de kwartfinale wordt over één wedstrijd beslist. WijWedden zet de beste wedtips voor deze wedstrijd voor je op een rij. 

Over 2,5 goals 

Op het eerste gezicht lijkt Inter niet echt een veelscorende ploeg, maar aangezien deze wedstrijd op neutraal terrein wordt afgewerkt, is het toch verstandig om de uitvorm van de Italianen erbij te pakken. In vijf van de laatste zes uitwedstrijden van Inter vielen er namelijk minimaal drie doelpunten. In deze wedstrijden scoorde Inter totaal 15 keer. 

Bayer Leverkusen scoorde acht keer in de laatste vijf uitwedstrijden. In de competitie vielen er in 20 van de 34 wedstrijden minimaal drie doelpunten bij een wedstrijd van Bayer. Inter werkte in totaal 38 wedstrijden af, waarvan er in 25 minimaal drie goals vielen. 

Beideteams zijn de laatste weken aardig op schot. Inter scoorde negen keer in de laatste vijf duels. Bayer vond zeven keer het net. 

Inter scoort als eerste

De ploeg van Antonio Conte heeft een abonnement op het eerste doelpunt in de wedstrijd. In de zeven wedstrijden die Inter hiervoor speelde, maakte de ploeg telkens de openingsgoal. Aangezien Inter ook wat beter in vorm steekt dan Bayer, verwachten we dat Inter als eerste doel treft in Düsseldorf. 

Lukaku scoort

Romelu Lukaku kent ongelooflijk sterk eerste seizoen in Italië. Conte heeft zijn team volledig gebouwd op de Belgische spits, zodat hij vanaf alle kanten bediend kan worden. Lukaku laat nu pas zien hoe dodelijk hij kan zijn, als hij het vertrouwen krijgt van de manager. 

Hij was goed voor 26 treffers in de competitie, twee goals in de Coppa Italia en heeft al vijf keer gescoord in de Europese campagne van zijn ploeg. De noteringen voor een doelpunt van zijn voet zijn aantrekkelijk te noemen en daarom gaan wij voor minimaal een doelpunt van de Inter-spits.