Logo
betting-nieuws

Dit zijn de aantrekkelijkste wedtips voor de FA Cup-finale


De finale van de FA Cup bestaat dit jaar uit een Londens onderonsje. Chelsea en Arsenal nemen tegen elkaar op in de eindstrijd van het Engelse bekertoernooi. Uit de noteringen van de bookmakers kunnen we concluderen dat Arsenal de underdog is voor het treffen met Chelsea, alhoewel de noteringen voor The Blues ook aan de hoge kant zijn. 

Gelijkspel, over 1,5 goals

Finales zijn vaak niet de leukste wedstrijden om naar te kijken. Teams staan vaak onder hooogspanning doordat ze bang zijn fouten te maken. Chelsea en Arsenal zijn daarentegen wel twee teams een positieve, avontuurlijke spelopvatting. De recente overwinning op Manchester City en Liverpool zal het team van Mikel Arteta vertrouwen geven voor de ontmoeting met Chelsea. Eindelijk liet Arsenal weer eens zien dat het wel degelijk kan winnen van een topteam. 

De competitie werd winnend afgesloten. Pierre-Emerick Aubameyang nam twee goals van zijn rekening, in het met 3-2 gewonnen duel met Watford. Aubameyang kan in potentie de grootste plaaggeest vormen voor de wankelende en trage defensie van Chelsea. 

Arsenal wint

De hoge notering voor Arsenal, maakt het zeer aantrekkelijk om in te zetten op een overwinning van The Gunners. Leg je beide selecties naast elkaar dan is er weinig verschil in kwaliteit. De vorm van de laatste weken is ook vergelijkbaar. Arsenal blonk uit in de duels met Manchester City en Liverpool. Ploegen van een nog groter kaliber dan Chelsea.

Weet Arteta zijn ploeg net zo op te laden, als in die wedstrijden, dan maakt Arsenal een goede kans op de eindzege. Chelsea is van alle ploegen uit de top tien ook nog eens het team met de meeste tegentreffers. 

Pulisic scoort

Christian Pulisic begin zich steeds meer te manifesteren als een bepalende speler van Chelsea. Met zijn snelheid en dribbles weet hij altijd openingen en kansen te creëeren. De Amerikaan scoorde vier van zijn negen competitiedoelpunten na de hervatting van de Premier League. Het plakkaat van nieuwe Eden Hazard verdient Pulisic nog niet, maar hij is hard op weg om net zo'n senstatie te worden als de Belg op Stamford Bridge. 

ook-toto-gaat-zeer-populaire-live-optie-op-termijn-aanbieden
betting-nieuws

Ook TOTO gaat zeer populaire live-optie op termijn aanbieden

Het is een van de dingen die de wedstrijd, wanneer je met vrienden voor de televisie zit, een extra...

Lees meer