Logo
betting-nieuws

Late doelpunten levert geluksvogel meer dan 12.000 euro op


Een doelpunt vlak voor tijd is altijd, zeker wanneer je deze nodig had voor je betslip. De uitslag van tien wedstrijden goed voorspellen, dat komt niet heel vaak voor. Een klant van Paddy Power slaagde hierin en kon daardoor een flink bedrag bijschrijven op zijn account.  

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De winst kwam tot stand doordat de speler van Paddy Power vijf euro inzette op maar liefst tien wedstrijden. De wedstrijden waar het niet zo spannend was, waren die tussen Wolverhampton en Arsenal, Manchester United en Bournemouth en het duel tussen Leicester City en Crystal Palace. Deze Premier League-wedstrijden werden op zaterdag allemaal goed voorspeld. 

Josh Onomah zorgde ervoor dat de weddenschap van de geluksvogel in leven bleef op zaterdag. De middenvelder van Championship-club Fulham werd matchwinner, door in de 96ste minuut de winnende treffer binnen te schieten tegen Birmingham City: 1-0. Daarmee waren de eerste vijf van de tien wedstrijden goed voorspeld. 

Op zondag werd voorspeld dat Real Madrid zou winnen van Athletic Bilbao en dat Newcastle United en West Ham United beiden tot scoren zouden komen. Spannend werd het bij Swansea City tegen Sheffield Wednesday. De club uit Wales ging, toen de blessuretijd liep, met een 2-0 voorsprong aan de leiding. Om zijn weddenschap succesvol te maken, was er nog een doelpunt van Sheffield nodig. Atdhe Nuhiu maakte in de 94ste minuut de aansluitingstreffer, waardoor ook achter deze wedstrijd een groen vinkje kwam te staan. 

Doordat Barcelona won op bezoek bij Villareal en de thuisploeg ook doel wist te treffen, was de winst een feit. €12,134 incasseerde de meestervoorspeller. 

Het was sowieso al een kostbaar weekend voor Paddy Power. Op één weddenschap moest de bookmaker al meer dan 180.000 euro uitkeren. 

bizar-overwinning-arsenal-kost-bookmaker-meer-dan-180-000-pond
betting-nieuws

Bizar: overwinning Arsenal kost bookmaker meer dan 180.000 pond

Arsenal boekte afgelopen weekend op bezoek bij Wolverhampton Wanderers zijn derde overwinning op een...

Lees meer