Logo
betting-nieuws

Bizar: overwinning Arsenal kost bookmaker meer dan 180.000 pond


Arsenal boekte afgelopen weekend op bezoek bij Wolverhampton Wanderers zijn derde overwinning op een rij. De ploeg van Mikel Arteta won met 0-2 door onder andere doelpunt van talent Bukayo Saka. De overwinning van de Londenaren heeft een bookmaker echter veel geld gekost. Het wedkantoor stelde een weddenschap samen, waar massaal op werd ingezet. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bookmakers bieden een dienst aan waarmee klanten een verzoek voor een weddenschap kunnen indienen. Bij bookmaker Paddy Power zullen ze zich wel even achter de oren krabben na afgelopen weekend. Er kwam een verzoek binnen voor een weddenschap waarbij Arsenal beide helften zou winnen en in beide helften de meeste corners zou verdienen. De weddenschap werd geprijsd met een notering van 225.00. 

Een flink hoge odd dus. Daarmee laat de bookmaker indirect blijken, dat de kans dat dit gebeurt, niet zo heel groot is. Maar ruim 300 spelers deden mee met deze weddenschap en dat heeft de bookmaker ruim 180.000 pond gekost. Het zag er ook niet naar uit dat de voorspelling uit zou komen. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal bij Wolverhampton Wanderers - Arsenal leek er nog niets aan de hand voor bookmakers. De gokkers zagen hun ingelegde geld alweer verdampen. 

Maar er gebeurde nog een hoop in de slotfase bij dit duel. Arsenal kwam op voorsprong in de eerste helft via Bukayo Saka en had met twee corners, ook de meeste hoekschoppen verdiend. In de 86ste minuut verdubbelde Alexandre Lacazette pas de score voor de Londenaren. Op dat moment had de thuisploeg de meeste corners gekregen in de tweede helft. Arsenal moest dus nog drie corners krijgen in de resterende drie minuten. 

En zo geschiedde. Arsenal verdiende een corner in de 87ste minuut en twee in de 89ste minuut, waardoor Paddy Power een flink bedrag moest uitkeren naar haar klanten. Onder de hashtag #WhatOddsPaddy kunnen gokkers verzoeken indienen voor een weddenschap. Waar zet jij deze week op in? 

britse-amateurvoetballer-verkoopt-wondersloffen-op-ebay-met-hilarische-beschrijving
betting-nieuws

Britse amateurvoetballer verkoopt wondersloffen op Ebay met hilarische beschrijving

Afscheid nemen van je voetbalschoenen doet altijd zeer. De kicksen zijn stille getuigen van al het...

Lees meer