Logo
betting-nieuws

Maak er een zinderende zaterdag van met deze drie wedtips


Het voetbalseizoen in Duitsland komt vandaag definitief ten einde met de finale van de DFB Pokal. Daarin treffen Bayern München en Bayer Leverkusen, met recht is die wedstrijd het topaffiche van deze zinderende zaterdag. Naast dit duel, vind je hier ook wedtips voor wedstrijden uit de Serie A en de Portugese competitie.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bayer Leverkusen v Bayern München - Both teams to score 

Peter Bosz kan zijn eerste prijs met Bayer Leverkusen pakken zaterdag. Vorige maand speelde Bosz met Leverkusen ook al tegen Bayern München. Toen was de kersvers kampioen met 2-4 te sterk voor de equipe van de Nederlandse trainer. Leverkusen krijgt dus kans om zich te revancheren en Bosz kennende zal Leverkusen dat doen op de manier zoals we dat gewend zijn, met avontuurlijk, aanvallend voetbal. Inherent aan de aanvallende intenties zijn de ruimtes die achterin worden weggeven. Ruimtes die Bayern met haar pijlsnelle voorhoede prima kan bespelen. Wij verwachten daarom een zeer open wedstrijden, waarin beide teams minimaal één keer doel treffen. 

Juventus wint derby zonder tegendoelpunt 

In Turijn ontmoeten stadsgenoten Juventus en Torino elkaar zaterdag in het stadion van de Oude Dame. Bij dit soort derby's laat de afwezigheid van de supporters zich extra voelen. Voor aanhangers van het kleine Torino zijn dit de wedstrijden van het jaar. Van de laatste 12 ontmoetingen tussen beide won Torino er slechts één. Sinds 1995 heeft Juventus alle thuisduels met Torino gewonnen, en dat is ook terug te zien in de noteringen voor dit duel. Aangezien Torino niet tot scoren kwam in twee van de laatste vier uitduels en Juventus al vijf duels op een rij de nul houdt in eigen huis, verwachten we een overwinning van Juve zonder tegendoelpunt. 

Lazio Roma v AC Milan, over 2,5 goals 

Lazio moet winnen van AC Milan om in het spoor te blijven van Juventus. De Romeinen zijn de enige uitdager van Juventus in de strijd om de landstitel. Milan maakt nog steeds kans op Europees voetbal en kan bij een overwinning over Napoli heen gaan op de ranglijst. In de afgelopen jaren was het treffen van deze teams niet erg doelpuntrijk. 

Maar in de afgelopen weken weten beiden het net makkelijk te vinden. Sinds de herstart van de Serie A scoorde Lazio zes keer in drie wedstrijden en maakte Milan acht doelpunten in drie wedstrijden. Omdat er veel op het spel staat bij dit duel en de teams eenvoudig doelpunten weten te maken, gaan we ervan uit dat er minimaal drie doelpunten vallen tijdens deze wedstrijd. 

de-grootste-barcelona-flops-van-de-afgelopen-jaren
betting-nieuws

De grootste Barcelona-flops van de afgelopen jaren

De crisis van Barcelona lijkt haar hoogtepunt te bereiken nu Lionel Messi naar alle...

Lees meer