Logo
betting-nieuws

Britse amateurvoetballer verkoopt wondersloffen op Ebay met hilarische beschrijving


Afscheid nemen van je voetbalschoenen doet altijd zeer. De kicksen zijn stille getuigen van al het lief en leed op de zondagmorgen. Een Britse amateurvoetballer besloot zijn wondersloffen op Ebay te zetten met een wel heel bijzondere beschrijving. "Houd je van doelpunten maken? Dan zijn deze schoenen voor jou", schreef Harinderpal Bajwa bij zijn advertentie. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De 40-jarige hangt zijn schoenen aan de wilgen na een jarenlange carrière in de krochten van het Britse amateurvoetbal. Hij vindt wel dat zijn schoenen een tweede huis verdienen en doet er alles aan om ze te slijten. Originaliteit kan hem niet ontzegd worden. 

Hij begint de beschrijving als volgt. "Houd je van doelpunten maken? Dan zijn deze schoenen voor jou. Wil je elk fifty-fifty-duel winnen? Kijk dan niet verder. Deze schoenen kunnen alles. Ik heb ballen vanuit de hemel aangenomen. Ik heb de Cruyff-turn een andere dimensie gegeven. Ik heb wedstrijden gespeeld, waarin ik alleen de buitenkant van mijn voet gebruikte."

Om vervolgens verder te gaan met. "Wanneer je de schoenen uit je tas haalt, weet de rest van het team: hij gaat het doen vandaag."

Dan over de technische specificaties van de schoen. "Ze zijn niet roze en zijn niet gedragen door Jesse Lingard. Wat je ziet is wat je krijgt. Het maakt niet uit op welke positie je speelt, met deze zul je de klus klaren. Prijzen gegarandeerd of je krijgt je geld terug." 

De Kelderklasse-vedette heeft maar liefst zeven seizoenen gespeeld op de kicksen. Toen hij ze kocht betaalde hij er 80 pond voor. Waarom staan ze nu dan voor 100 pond op Ebay? "Ik geef al mijn geld aan de gezondheidszorg, dus het is tegelijkertijd ook een inzamelingsactie."