Logo
betting-nieuws

Klapper van de week: TOTO-speler harkt meer dan 31k bij elkaar


De klapper van de week komt dit keer van een TOTO-speler uit Apeldoorn. Door een bedrag van 50 euro in te zetten op maar liefst 10 wedstrijden, werd er ruim 31.000 euro gewonnen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De inwoner van Apeldoorn besloot in te zetten op 10 wedstrijden verdeeld over de Spaanse en Turkse competitie. Het blijkt een echte kenner te zijn, want voor iedere wedstrijd vinkte hij aan dat beide teams zouden gaan scoren. De hoogste notering kwam van de wedstrijd Atlético Madrid - Alaves. De equipe van Diego Simeone had tot die wedstrijd pas één doelpunt hoeven slikken, sinds de hervatting van de competitie. Het was dus redelijk gewaagd om ervan uit te gaan, dat Alaves zou scoren tegen de Madrilenen. 

Alaves slaagde er in het net te vinden, maar wel pas in de 93ste minuut van de wedstrijd. Joselu schoot de toegekende strafschop achter Oblak. Een doelpunt waar deze Koning TOTO maar wat blij mee was. 

Vanavond wacht komt Atlético alweer in actie. Er wacht een uitwedstrijd op bezoek bij Barcelona, waar het hommeles is. Lionel Messi lag tijdens de wedstrijd tegen Celta de Vigo (2-2) overhoop met de assistent-trainer van Quique Setién. Tussendoor werd Arthur Melo ook nog even verkocht aan Juventus en bewandelt Miralem Pjanic de omgekeerde weg. Een overwinning van Barcelona krijgt een hoge waardering van het tipsysteem, maar Atlético lijkt zeker niet kansloos voor een resultaat, gezien de huidige situatie van de Catalanen. 

dit-is-de-populairste-bookmaker-van-nederland
betting-nieuws

Dit is de populairste bookmaker van Nederland

De Kansspelautoriteit, de toezichthouder op de markt voor kansspelen, heeft onderzoek gedaan naar de...

Lees meer