Logo
betting-nieuws

Sla je slag met deze vier wedtips voor de zaterdag


Valt het doek voor Werder Bremen in de Bundesliga? De kans is heel groot dat de club van Davy Klaassen zaterdag naar de 2. Bundesliga degradeert. Het belooft dus een spannende dag te worden in de Bundesliga. Daarnaast staan er ook interessante wedstrijden in de Serie A en La Liga op het programma. We hebben een aantal aantrekkelijke wedtips voor je op een rij gezet. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bayer Leverkusen - FSV Mainz, over 3,5 goals  

Op de laatste speeldag van de Bundesliga ontvangt Bayer Leverkusen FSV Mainz in eigen huis. Mainz kan onbevangen het veld in gaan tegen het team van Peter Bosz. Het team is al veilig en kan slechts nog een plekje zakken óf stijgen. Voor Leverkusen staat er meer op het spel. De thuisploeg heeft een overwinning nodig om de vierde plek te bemachtigen, daarbij is het wel afhankelijk van het resultaat bij Borussia Mönchengladbach - Hertha Berlin. Gladbach heeft twee punten meer dan Leverkusen en staat nu vierde.

Gemiddeld scoort Leverkusen bijna twee keer per thuiswedstrijd en krijgt het 1.38 doelpunt per wedstrijd tegen. In uitwedstrijden krijgt Mainz vaak meer dan twee doelpunten om de oren: 2.19. Wij verwachten een doelpuntrijk duel, aangezien Leverkusen vol op de aanval zal spelen en Mainz zonder enige vorm van druk de strijd aan kan gaan. 

Borussia Mönchengladbach - Hertha Berlin, Gladbach wint + over 2,5 goals 

De wedstrijd tussen deze twee ploegen zal ook nauwgezet gevolgd worden door de mensen op de bank bij Leverkusen. Wat voor Leverkusen niet meehelpt, is dat Hertha ook al uitgespeeld is. De Berlijnse club zal het seizoen afsluiten in de grijze middenmoot. In principe heeft Gladbach al een gelijkspel voldoende om de vierde plek veilig te stellen, omdat het doelpuntensaldo veel beter is dan die van Leverkusen. 

We zien het niet gebeuren dat de thuisploeg het laat aankomen op een gelijkspel en de laatste wedstrijd van het seizoen 'gewoon' winnend wil afsluiten. Gladbach kan buigen op een indrukwekkend gemiddelde als het gaat om doelpunten. Gemiddeld maakt de ploeg op eigen veld 2.38 doelpunten per wedstrijd. Hertha weet in uitwedstrijden ook meestal het net te vinden. De Berlijners scoren gemiddeld 1,5 keer per uitwedstrijd. 

Lazio - Fiorentina, Lazio wint 

Lazio presteert ijzersterk dit seizoen in thuiswedstrijden. Er werd nog geen enkele keer verloren: 11 keer leverde een thuiswedstrijd een overwinning op en er werd drie keer gelijk gespeeld. Fiorentina wist tot nu toe slechts vier keer een uitwedstrijd om te zetten in winst. Daarnaast won Lazio zes van de laatste tien ontmoetingen met Fiorentina, die werden gespeeld in Rome. 

In de eerste wedstrijd na de coronapauze werd Lazio verslagen door Atlanta Bergamo: 3-2. Fiorentina hervatte de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen Brescia. 

Atlético Madrid - Alaves, Atlético win zonder tegendoelpunt 

Diego Simeone heeft zijn equipe goed voorbereid op de grote hoeveelheid wedstrijden in een kort tijdsbestek. Van de 12 punten die Atlético kon binnenslepen heeft zijn team er 10 bij elkaar gespeeld. In drie van de vier wedstrijden werd ook nog eens de nul gehouden. Voor Alaves ziet het er iets somberder uit. Er werd pas één keer gewonnen sinds de hervatting en al drie keer verloren. 

Met gemiddelde van slechts 0.60 tegendoelpunt per thuiswedstrijd heeft Atlético een van de sterkste defensies van de competitie. Alaves komt zeer moeilijk tot scoren in uitwedstrijden en daarom verwachten wij een overwinning van Atlético zonder tegendoelpunt.