Logo
betting-nieuws

Engelse amateurtrainer komt met oplossing voor spelers die altijd te laat komen


Bij het doorsnee amateurelftal hoopt de boetepot zich in de loop van het seizoen op. Betaald wordt er tussentijds niet, dat gebeurt aan het einde van het seizoen wel. Niet dus. Om niet meer achter het geld te hoeven aanzitten van de boetes, bedacht Benjamin Short, trainer van JK Silvertown FC, een effectieve oplossing.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het innen van boets van de laatkomers werd voor Short lastig gemaakt, doordat het gros van zijn spelers nooit contant geld op zak had. Het sturen van een 'tikkie' was blijkbaar geen optie. De spelers gaven aan dat ze alleen hun pinpas bij zich hadden. 

Short was er zo klaar mee, dat hij besloot een pinautomaat kocht. Zodoende konden de laatkomers direct bij hem aftikken. Het excuus om een andere keer te betalen, omdat ze geen contant geld bij zich hadden, verdween als sneeuw voor de zon. 

"Ik hou er niet van om achteraf geld terug te vragen. Onze discipline was vorig jaar niet heel goed, dus dit apparaatje komt goed uit", zo laat de oefenmeester weten aan de SportBible.  Naast de boetes voor het te laat komen kan de trainer ook meteen de boetes innen voor de gele en rode kaarten. 

vier-verschillende-type-keepers-die-je-tegenkomt-op-de-amateurvelden
betting-nieuws

Vier verschillende type keepers die je tegenkomt op de amateurvelden

De documentaire Keeper, vestigde deze week de aandacht op de positie waar altijd een beetje lacherig...

Lees meer