Logo
betting-nieuws

Bizar: bookmaker plant 6000 bomen per keer dat Arsenal verliest


De Britse bookmaker Paddy Power heeft een bijzondere actie aangekondigd. Of het om een stunt gaat is nog niet bekend. Inhakend op het plan van Arsenal speler Hector Bellerin, om bij elke overwinning van zijn ploeg 3000 bomen te planten, heeft Paddy Power de actie omgedraaid. Sinds de verdediger van The Gunners zijn idee met de wereld deelde, verloor Arsenal alleen nog maar. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Daarom heeft de bookmaker gezegd: wij planten het dubbele aantal van 6000 bomen voor iedere keer dat Arsenal verliest. Daarmee nemen ze de zorgen van Bellerin over het klimaat uit handen. De bookmaker vindt het belangrijk dat hij en Arsenal het seizoen goed willen afsluiten en dat kan blijkbaar niet samen gaan met het redden van de wereld, zo blijkt uit de laatste twee wedstrijden. 

Een woordvoer van Paddy Power reageert als volgt. "Sinds de terugkeer van de Premier League wordt er een gebied ter grootte van een voetbalveld vernietigd door de verdedigers van Arsenal. We besloten in te grijpen en Bellerin te helpen. Zijn team kan tenslotte hun doel niet eens verdedigen, laat staan de planeet." 

Arsenal treedt vanavond in een uitwedstrijd aan tegen Southampton, dat z'n eerste wedstrijd na de coronapauze met 0-3 wist te winnen op bezoek bij Norwich City. Dat duel werd al gespeeld op 19 juni, terwijl Arsenal zaterdag voor het laatst in actie kwam. De thuisploeg heeft dus een dag meer rust gehad en daarnaast moet The Gunners ook nog naar Southampton afreizen. Het zijn factoren, zekere in deze drukke weken, om rekening mee te houden. 

Centrale verdediger David Luiz en daarnaast heeft trainer Mikel Arteta te kampen met een waslijst aan geblesseerde spelers. De Londenaren weten al zeven uitwedstrijden op een rij niet te winnen. Nu is er in de huidige coronatijd niet echt sprake van een thuisvoordeel, maar het zegt wel iets over Arsenal.  

Southampton kan op bijna volle kracht aantreden tegen The Gunners. Moussa Djenepo is er niet bij vanwege een schorsing, Shane Long is een twijfelgeval. Wint Southampton, dan komt het op een gelijk aantal punten met Arsenal. Voor Danny Ings is het wegvallen van Luiz bij Arsenal goed nieuws. De spits kent een ongelooflijk goed seizoen. Hij wist al 16 keer doel te treffen en werd, voor de corona-pandemie, in verband gebracht met een plekje in de EK-selectie van Engeland. 

Het tipsysteem laat zien dat veel mensen de notering voor een gelijkspel aantrekkelijk vinden. De tip voor een gelijkspel krijgt de een na hoogste waardering van de donderdag. 

hoe-komt-de-eredivisie-er-straks-in-aangepaste-vorm-uit-te-zien
betting-nieuws

Hoe komt de Eredivisie er straks in aangepaste vorm uit te zien?

Bij aanvang van het seizoen 2020/'21 is er mogelijk weer publiek welkom in de Nederlandse...

Lees meer