Logo
betting-nieuws

Meestervoorspeller heeft 14 wedstrijden goed en wint meer dan 30k


Een klant van TOTO mag zich vanaf nu af aan met recht Koning TOTO noemen. De meestervoorspeller wist maar liefst 14 wedstrijden, verdeeld over de Spaanse, Engelse, Italiaanse, Turkse, Russische, Oostenrijkse, Zwitserse, Servische, Roemeense, Tsjechische competitie, goed te voorspellen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De speler in kwestie zette een bedrag van vijf euro in op zijn combinatie van 14 wedstrijden. Doordat hij ze alle 14 goed voorspelde, won de meestervoorspeller maar liefst 32.215,64 euro. 

Een heerlijk bedrag, waar nog wel een derde kansspelbelasting van af gaat. TOTO is onderdeel van de Nederlandse Staatsloterij en is verplicht bij prijzen van boven de 449 euro 30,1% kansspelbelasting in te houden over het gewonnen bedrag. Uiteindelijk zal de klant van TOTO ruim 22.000 euro over aan zijn wed-avontuur. Nog steeds een zeer riant bedrag. 

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo. Moedigt deze winst jou aan om ook in te zetten? Er wordt vanavond afgetrapt in de Premier League, La Liga en de Serie A. Het programma van vandaag vind je hieronder.