Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Laat het geen moedeloze maandag worden met deze drie wedtips


Een voordeel van de coronapauze is dat er iedere dag voetbal op tv is. De Bundesliga loopt bijna ten einde, maar in Engeland en Spanje voetballen ze nog even door. Elke dag voetbal betekent ook elke dag inzetten. Daarom presenteren wij drie kersverse wedtips voor de maandag. 

Bologna - Juventus: Juve wint, Dybala scoort 

Bologna heeft weinig meer om voor te spelen dit seizoen. De middenmoter heeft zich reeds veilig gespeeld, maar de achterstand op de plekken die recht geven op Europees voetbal zijn te ver weg voor Bologna. Dat gezegdhebbende heeft Bologna pas vier keer verloren in eigen huis. Juventus is gewaarschuwd, echter zal de Oude Dame daar ook weer niet wakker van liggen. 

Voor Paulo Dybala is Bologna een van zijn favoriete tegenstanders. De Argentijnse aanvaller scoorde zes in twaalf ontmoetingen met Bologna. Daarom verwachten wij dat Dybala weer gaat shinen maandag. 

Villareal - Sevilla: Over 2,5 goals

Villareal wil volgend seizoen Europa in en heeft daar nog alle mogelijkheden toe. De Yellow Submarine is uitstekend begonnen na de coronapauze. Alle drie de wedstrijden met een minimaal verschil gewonnen. Drie keer werd 1-0 in het voordeel van Villareal. Bij een overwinning op Sevilla vindt het aansluiting op de ranglijst bij die ploeg. De achterstand bedraagt vijf punten en kan worden teruggebracht tot twee. 

Ondanks dat beide teams niet bijster veel hebben gescoord in de afgelopen wedstrijden, verwachten we maandagavond doelpunten. Het vorige duel tussen Villareal en Sevilla eindigde in een 2-1 overwinning voor Sevilla. 

Lecce - AC Milan: both teams to score 

Mocht Lecce erin slagen AC Milan te verslaan, dan verlaat het de degradatiezone. Lecce ging met een keiharde nederlaag de voetballoze periode in. Atlanta maakte korte metten met Lecce: 2-7. Daarvoor werd ook al met 4-0 verloren van AS Roma. Het is voor Lecce te hopen dat in de afgelopen periode de accenten op de verdediging zijn gelegd. 

Lecce scoort gemiddeld 1,5 keer in thuiswedstrijden en krijgt gemiddeld twee doelpunten tegen. Dat laatste biedt hoop voor de bezoekers. Milan moet het weliswaar doen zonder Zlatan Ibrahimovic, maar wij gaan ervan uit dat beide teams scoren maandag. 

vier-verschillende-type-keepers-die-je-tegenkomt-op-de-amateurvelden
betting-nieuws

Vier verschillende type keepers die je tegenkomt op de amateurvelden

De documentaire Keeper, vestigde deze week de aandacht op de positie waar altijd een beetje lacherig...

Lees meer