Logo
betting-nieuws

Bereid je voor op de derby van Sevilla met deze heerlijke docu


De normaal zwaar beladen stadsderby van Sevilla vormt het openingsduel van speelronde 28. Het is een wedstrijd die altijd op het scherpst van de snede gespeeld wordt. Uren voor aanvang zwelt het gezang al buiten de stadionmuren aan. De supporters leven intens toe naar deze wedstrijd en dat maakt het een van de meest geliefde derby's in Europa. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Niet voor niets wordt het duel ook wel de The Great Derby genoemd. Vanwege de unieke sfeer die beide supportersgroepen creëeren heeft deze derby een grote aantrekkingskracht op voetballiefhebbers uit de hele wereld. In Spanje is het niveau van het spel al zeer hoog, maar de heksenketel in Sevilla maakt deze wedstrijd uniek. 

De mannen van Copa90 bekeken de rivaliteit tussen Sevilla en Real Betis van dichterbij. Het leverde een prachtige docu op, die laat zien hoe de supporters van beide clubs hun wedstrijd van het jaar beleven. Aangezien de editie van donderdag zonder supporters wordt gespeeld, laten we graag zien hoe het er wél aan toe kan gaan. 

Voetbal speel je voor de fans en dat is ook het vraagstuk waar de competities op dit moment mee worstelen: hoe krijgen we op een kunstmatige manier iets van beleving in het stadion? Na de eerste wedstrijden zonder supporters werd bij de Bundesliga-wedstrijden al het geluid van een stadion eronder geschoven. Dat zal ook bij de wedstrijden in La Liga gebeuren.

In Spanje gaan ze nog een stapje verder dan in Duitsland. La Liga gaat virtuele beelden gebruiken van fans gehuld in het tenue van hun favoriete club. Op die manier moet de wedstrijd op een zo normaal mogelijke manier tot uiting komen op televisie. 

alle-informatie-over-de-terugkeer-van-la-liga-livestreams-data-en-tijden
betting-nieuws

Alle informatie over de terugkeer van La Liga: livestreams, data en tijden

Vol verwachting klopt het voetbalhart voor de eerstvolgende competitie die haar deuren weer opent....

Lees meer