Logo
betting-nieuws

Pechvogel laat ruim 10k liggen door te vroege cash out


Toen deze pechvogel vanochtend wakker werd, had hij waarschijnlijk niet voorzien dat hij vanavond 5.000 pond rijker is geworden. Het had echter veel meer kunnen zijn, maar door een te vroege cash out, moest hij genoegen nemen met iets meer dan 5.000 pond.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De Bundesliga blijkt dezer dagen een potentiële goudmijn te zijn en met die gedachte ging deze speler ook aan de slag met de betbuilder van de bookmaker. Er ging het nodige onderzoek aan vooraf, want de speler in kwestie besloot in te zetten om het aantal kaarten. De teams Paderborn, RB Leipzig, TSG Hoffenheim, Fortuna Düsseldorf, FSV Mainz en Eintracht Frankfurt moesten allen meer dan twee kaarten per team pakken. 

Daarin slaagden de eerste vijf teams van dit rijtje, maar bij FSV Mainz - Eintracht Frankfurt werd het hem toch te heet onder de voeten. Mainz had na een uur spelen al drie kaarten gepakt. Kort na het uur was het ook de beurt aan Frankfurt-spelers Sebastian Rode en Timothy Chandler. Hij had nog één kaart nodig om het winbedrag binnen te slepen, maar de bookmaker bood hem ook een aantrekkelijke cash out aan. Zodoende nam hij het zekere voor het onzekere en pakte hij de 5.000 pond. 

Het zure is dat Martin Hinteregger in de 81ste minuut namens Eintracht Frankfurt als derde speler op de bon ging. Daarmee was de weddenschap voltooid. Jammer genoeg had deze pechvogel toen al uitgecashd. 

cijfers-wijzen-uit-je-hoeft-geen-rekening-te-houden-met-het-thuisvoordeel
betting-nieuws

Cijfers wijzen uit: je hoeft geen rekening te houden met het thuisvoordeel

De sfeergroepen in Duitsland zijn bekend over de hele wereld. Een wedstrijd over de grens herinner...

Lees meer