Logo
betting-nieuws

Havertz vs. Lewandowski: beiden scoren voor ruim vier keer je inzet


Met speciale aandacht zal er vanmiddag tijdens de topper tussen Bayer Leverkusen en Bayern München gekeken worden naar de verrichtingen van Kai Havertz. De rijzende ster in de ploeg van Peter Bosz verkeert in topvorm sinds de herstart van de Bundesliga, die ook al als spits werd opgesteld door de Nederlandse trainer. De periode waarin Havertz nu zit zal herkenbaar zijn voor het kanon aan de andere kant van het veld: Robert Lewandowski. 

De cijfers van Havertz spreken voor zich. Door de afwezigheid van Kevin Volland, probeerde Bosz het met Havertz in de punt van de aanval. Een geslaagd experiment. De 20-jarige wist al vijf keer het net te vinden sinds de terugkeer van de competitie. Een completere speler op zijn leeftijd is er haast niet. Havertz beschikt over scorend vermogen, heeft een goede steekpass in huis en is daarnaast ook nog eens ontzettend snel. Al deze eigenschappen koppelt hij aan een fabelachtige techniek. Het is een lust voor het oog om hem aan het werk te zien. Kan hij de lijn van de afgelopen weken doortrekken naar het topduel met Bayern München? 

Topscorers

NR.

Speler

Doelpunten

0 1

Sven Bender

0 2

Lukáš Hrádecký

0 3

Lars Bender

0 4

Niklas Lomb

Competitie stand

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 4

M'gladbach

34

20

5

9

65

0 5

Leverkusen

34

19

6

9

63

0 6

Hoffenheim

34

15

7

12

52

Wedstrijdvorm

Leverkusen

2-4

Bayern

De druk zal minder zijn dan in een volgepakt stadion, maar toch zullen alle tv-kijkers de jongeling met een extra oog in de gaten houden. Er wordt ook volop gespeculeerd over een transfer naar de absolute top komende zomer. Een goede wedstrijd tegen de koploper zal de transfersom van Havertz verder opvijzelen. 

Voor de blinkvanger in het shirt van Bayern München, Robert Lewandowski, is het maken van doelpunten als fietsen: dat verleert hij nooit. Zlatan Ibrahimovic zei op 34-jarige leeftijd eens: "Ik ben als een goede oude wijn. Ik word nog steeds beter." Dat gaat zeker ook op voor de 31-jarige Poolse spits van Bayern München. Lewandowski scoorde vier keer sinds de Bundesliga weer up and running is. Alleen tegen Borussia Dortmund wist hij niet tot scoren te komen. Afgelopen weekend was Lewandowski twee keer trefzeker tegen laagvlieger Fortuna Düsseldorf. 

Head2head wedstrijden

Datum

Competitie

22:00 Zat 4 Jul 2020

Leverkusen

2 - 4

Bayern

17:30 Zat 6 Jun 2020

Leverkusen

2 - 4

Bayern

20:30 Zat 30 Nov 2019

Bayern

1 - 2

Leverkusen

17:30 Zat 2 Feb 2019

Leverkusen

3 - 1

Bayern

17:30 Zat 15 Sep 2018

Bayern

3 - 1

Leverkusen

Vanuit Dortmund zal het duel tussen het supertalent en de oude meester met argusogen worden gevolgd. Sinds zijn komst naar Leverkusen is Peter Bosz namelijk een ware plaaggeest voor de Rekordmeister. Eerder dit seizoen was zijn Leverkusen met 1-2 te sterk voor Bayern. De eerdere twee ontmoetingen met de Beierense ploeg werden ook een in overwinning omgezet. 

De bloedvorm van Havertz en Lewandowski maakt het aantrekkelijk om in te zetten op beiden. In de voorgaande duels bleek een doelpunt van of Havertz of Lewandowski een gevalletje gratis geld. Weten ze vanmiddag weer de aandacht op zich te vestigen met een doelpunt, dan ontvang je ruim vier keer je inzet voor een goal van beiden. 

cijfers-wijzen-uit-je-hoeft-geen-rekening-te-houden-met-het-thuisvoordeel
betting-nieuws

Cijfers wijzen uit: je hoeft geen rekening te houden met het thuisvoordeel

De sfeergroepen in Duitsland zijn bekend over de hele wereld. Een wedstrijd over de grens herinner...

Lees meer