Logo
betting-nieuws

Dit zijn de beste Bundesliga-wedtips volgens jullie


De Bundesliga opent de 30e speelronde met een duel tussen de nummers acht en vier oftewel: SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach. Freiburg zal in de komende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om nog aanspraak te maken op Europees voetbal. Gladbach strijdt met Bayer Leverkusen om de plek die recht geeft op Champions League-voetbal. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Freiburg gooide hoge ogen voor de winterstop en werd gezien als de verrassing van het huidige Bundesliga-seizoen. Naarmate de winter dichterbij kwam werden de resultaten steeds slechter. Door de goede vorm aan het begin van het seizoen staat Freiburg nog steeds op een zeer nette achtste plek, maar de club moet waken voor een diepe vrije val. In 2020 werd pas drie keer gewonnen. Sinds de hervatting van de competitie sprokkelde Freiburg slechts twee punten bij elkaar. Dat zijn geen hoopgevende cijfers voor het duel met het hooggeklasseerde Borussia Mönchengladbach. 

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.

Gladbach is redelijk uit de startblokken gekomen, na de coronapauze. Alleen het duel met Bayer Leverkusen werd verloren. De ploeg van Marco Rose rekende op overtuigende wijze af met Eintracht Frankfurt (1-3) en Union Berlin (4-1). Het tegen degradatie strijdende Werder Bremen wist een doelpuntloos gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Gladbach. Leg je de selecties van Freiburg en Gladbach naast elkaar, dan kom je al snel tot de conclusie dat de uitploeg over meer kwaliteit beschikt. 

Met Alassane Pléa heeft Gladbach een van de meest waardevolle spelers van de competitie in haar selectie. De  Frans-Malinese aanvaller was niet alleen goed voor 10 doelpunten, hij was ook al 10 keer aangever. Daarnaast weten zijn collega-aanvallers Marcus Thuram en Breel Embolo, met 10 en 7 goals, ook makkelijk het net te vinden. 

Tegen teams als Gladbach, die over kwalitatief betere spelers beschikken dan Freiburg, zal de thuisploeg de steun van haar eigen supporters extra hard missen. Het wegvallen van het thuisvoordeel is een hard gelag voor Freiburg. Gezien de huidige vorm van beide teams, ligt het in de lijn der verwachting dat Gladbach vanavond aan het langste eind gaat trekken. 

De tips die door jullie voor deze wedstrijd de hoogste waardering krijgen zijn: 

Borussia Mönchengladbach wint 

Total goals over 2,5  

cijfers-wijzen-uit-je-hoeft-geen-rekening-te-houden-met-het-thuisvoordeel
betting-nieuws

Cijfers wijzen uit: je hoeft geen rekening te houden met het thuisvoordeel

De sfeergroepen in Duitsland zijn bekend over de hele wereld. Een wedstrijd over de grens herinner...

Lees meer