Logo
betting-nieuws

TOTO bereidt zich voor op nieuwe wetgeving en voert veranderingen door


De enige aanbieder van sportweddenschappen in Nederland, TOTO, voert een aantal veranderingen door voor haar klanten in aanloop naar de intrede van de Wet Kansspelen op Afstand. TOTO krijgt onder meer twee verschillende apps en websites. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bij de plaatselijke sigarenboer is het nog mogelijk om via TOTO 'ouderwets' een lijstje in te vullen, naast de weddenschappen die worden aangeboden via app en websites. Door de nieuwe wetgeving, die per naar verwachting per januari in gaat, mogen de online spelen en winkelspelen van TOTO, niet meer via dezelfde app en website worden aangeboden. 

De website en app voor het online spelen worden vernieuwd, maar daarnaast wordt er ook een online platform ingericht voor de winkelspelen. Wanneer je speelt met een QR-code in de winkel, moet je op korte termijn gebruik gaan maken van de nieuwe app en website. Deze website gaat totowinkel.nl heten. Via deze website/app dient een QR-code aangemaakt te worden, om te kunnen spelen in de winkel. Het maken van een QR-code voor het spelen in de winkel is straks niet meer mogelijk via het vertrouwde toto.nl. 

Dit zijn alvast een aantal wijzigingen die TOTO zal doorvoeren. De verwachting is dat er nog meer gaat veranderen voor de aanbieder van sportweddenschappen. Volgende week worden de apps en website van TOTO in een nieuw jasje gestoken. 

Ook interessant

Minister Dekker voor Rechtsbescherming streeft er naar de nieuwe wet op 1 januari 2021 in werking te laten gaan.