Logo
betting-nieuws

Wordt Eintracht Frankfurt volgende slachtoffer van opleving Werder Bremen?


Werder Bremen kreeg bij de herstart van de Bundesliga een flinke oorwassing te verwerken. Bayer Leverkusen veegde de club uit de havenstand met 1-4 van het veld. Ondanks deze mokerslag wist de nummer 17 van de Bundesliga zich te herpakken en heeft het Fortuna Düsseldorf in het vizier gekregen. Vanavond wacht een belangrijke krachtmeting met Eintracht Frankfurt.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bremen heeft de achterstand op veilige 15e plek terug weten te brengen tot drie punten door twee van de afgelopen drie wedstrijden te winnen en één keer gelijk te spelen. Het moet het moraal van de ploeg hebben opgepoetst. Nog steeds staat Bremen in de gevarenzone, maar het perspectief is een stuk rooskleuriger. Het is algemeen bekend dat het thuisvoordeel volledig is weggevallen door het ontbreken van supporters op de tribune. Toch zoomen we even in op de meest recente resultaten van Bremen in eigen stadion. 

Uit de laatste vier thuiswedstrijden haalde de ploeg,  van onder meer Davy Klaassen, slechts één punt. Borussia Mönchengladbach werd op vertrouwde grond in toom gehouden: 0-0. De andere drie thuisduels werden allemaal verloren. Daarin kreeg het in totaal maar liefst acht tegentreffers te verwerken. Om de weg naar omhoog te vinden heeft trainer Florian Kohfeldt de aandacht verlegt naar de defensie. In de laatste drie duels kreeg Bremen geen enkel doelpunt tegen. Het schort nog wel aan het scorend vermogen, want in die wedstrijden werd slechts twee keer gescoord. 

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.

Voor Eintracht Frankfurt dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De ploeg kijkt tegen een achterstand van tien punten aan op een plek die recht geeft op Europees voetbal. Met enig fortuin werd afgelopen weekend VfL Wolfsburg, dat zes plekken hoger staat, met 1-2 verslagen. Het was de eerste overwinning van de Frankfurters sinds de herstart van de Bundesliga. 

De xG van Bremen in thuiswedstrijden is niet erg hoopgevend. Het team scoort gemiddeld 0.69 keer in thuiswedstrijden en krijgt gemiddeld 2.31 doelpunten tegen in thuisduels. Deze cijfers geven deels een vertekend beeld, gezien de huidige vorm van Bremen. De vorm van Eintracht Frankfurt is daarentegen ook niet om over naar huis te schrijven. De gewonnen uitwedstrijd op bezoek bij Vfl Wolfsburg, was de eerste overwinning in zes uitduels. 

De bookmakers komen dan ook tot de conclusie dat deze teams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Bremen zal vooral willen voorkomen een doelpunt tegen te krijgen en loeren op een kans. Elk punt dat nu gepakt wordt is er één. Een gelijkspel is daarom geen slecht resultaat voor Bremen. 

deense-fans-vieren-terugkeer-van-competitie-met-drive-in
betting-nieuws

Deense fans vieren terugkeer van competitie met drive-in

De clubs in de competities die in tijden van corona weer aan de bak moeten, zoeken naar allerlei...

Lees meer