Logo
betting-nieuws

Deense fans vieren terugkeer van competitie met drive-in


De clubs in de competities die in tijden van corona weer aan de bak moeten, zoeken naar allerlei manieren om hun fans bij de wedstrijden te betrekken. In Wit-Rusland zagen we dat er poppen met hoofden van supporters op de lege tribunes werden geplaatst. Dat voorbeeld werd al snel overgenomen door het Duitse Borussia Mönchengladbach. In Denemarken pakken ze het weer anders aan. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Creativiteit kun je de Deense clubs niet ontzeggen. Zo konden bij de wedstrijd Aarhus - Randers duizenden fans meekijken via de video-app Zoom. De schermen waarop de supporters, gehuld in tenues van hun favoriet, te zien waren hingen door het hele stadion. Om het af te maken werden er net als in Wit-Rusland en Duitsland ook poppen geplaatst in het stadion. 

FC Midtjylland koos voor een andere manier. Het principe van een drive-in bioscoop werd omarmd door Midtjylland. Het stadion bleef leeg, maar vlak daarbuiten stonden duizenden auto's geparkeerd met daarin supporters van de club. Ook kwamen er fans op scooters toegesneld naar de parkeerplaats. Om het nog leuker te maken schreef de Deense club een competitie uit voor de mooist versierde auto. 

dit-zeggen-je-voetbalschoenen-over-het-type-speler-dat-je-bent
fotoreeks

Dit zeggen je voetbalschoenen over het type speler dat je bent

Voetbalschoenen, als echte liefhebber kun je er eigenlijk niet genoeg hebben. De één speelt op...

Lees meer