Logo
betting-nieuws

Wedtip: waarom Bayern München zonder tegendoelpunt wint van Eintracht Frankfurt


Bayern München treedt zaterdagavond voor het eerst aan in de eigen Allianz Arena sinds de coronapauze. De ploeg van Hansi Flick heeft aan vorm niet ingeboet in de voetballoze periode. Vorige week werd er eenvoudig gewonnen op bezoek bij Union Berlin (0-2). Eintracht Frankfurt moet het volgende slachtoffer worden van de Beierse machine.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het leek wel of Eintracht Frankfurt nog niet helemaal wakker was tegen Borussia Mönchengladbach vorige week. Na tien minuten spelen keek de ploeg uit Frankfurt al tegen een 0-2 achterstand aan. Het is voor Eintracht te hopen dat ze daarvan geleerd hebben, anders gaat het een heel zware avond tegemoet in München. Via André Silva wist Eintracht nog wat terug te doen, maar op de 1-3 overwinning van Borussia Mönchengladbach in Frankfurt viel verder niets af te dingen. 

In de Bundesliga is Bayern München in principe elke wedstrijd de favoriet, ongeacht de tegenstander. Het is daarom altijd een opgave om waarde te vinden voor een wedstrijd van de Rekordmeister. Die waarde zit 'm vaak in het aantal doelpunten dat Bayern gaat maken, of het doelpunten tegenkrijgt en bijvoorbeeld wie er gaat scoren voor de club uit München. Voor de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt richten we onze pijlen op Manuel Neuer. 

De doelman zit lekker in zijn vel, want verlengde deze week zijn contract tot 2023. De opvolger van de ervaren sluitpost heeft Bayern met Alexander Nübel ook al in huis. Een completer team dan Bayern vind je in de Bundesliga niet. Voorin lopen er met Robert Lewandowski en Serge Gnarby twee uiterst trefzekere spelers rond. Achterin is Neuer een belangrijke bouwsteen in de hechte defensie. 

Door de povere indruk die Eintracht afgelopen weekend maakte, verwacht men een eenvoudige avond voor Bayern zonder schade. Bayern is de club met de minste tegentreffers en de meeste doelpunten voor in de Bundesliga. Om het potentiële winbedrag te verhogen is het verleidelijk om in te zetten op Lewandowski. De Pool scoort aan de lopende band en zette zijn ploeg al vaak op voorsprong dit seizoen. Maakt hij in beide helften een doelpunt, dan ontvang je ruim drie keer je inzet terug bij de verschillende bookmakers. 

gokkers-zetten-miljoenen-in-op-braziliaanse-spookwedstrijd-die-nooit-gespeeld-werd
betting-nieuws

Gokkers zetten miljoenen in op Braziliaanse spookwedstrijd die nooit gespeeld werd

Een bizar verhaal uit Brazilië. Daar loopt een onderzoek naar twee clubs, die een spookwedstrijd...

Lees meer