Logo
betting-nieuws

Zoveel is de gedroomde voorhoede van Real Madrid waard


Real Madrid wil de macht op het wereldtoneel weer naar zich toetrekken. De Koninklijke heeft grootse plannen om structureel aan de top te blijven en is voornemens om de beste spelers naar Madrid te halen. Volgens de sportkrant AS bestaat de voorhoede van Real binnen afzienbare tijd uit het supertrio: Eden Hazard, Erling Braut Haaland en Kylian Mbappé.  

Kylian Mbappé - wereldster in de dop 

Real beseft dat het binnenhengelen van Haaland en Mbappé geen gemakkelijke klus zal worden. Laatstgenoemde behoort op dit moment tot de duurste spelers van de wereld. Het is voor Real te hopen dat de Fransman tussentijds zijn contract niet nog een keer verlengt bij Paris Saint-Germain, omdat zijn transfersom dan ook weer zal oplopen. De Koninklijke hoeft niet te vrezen dat het 21-jarige supertalent voor een andere club zal kiezen dan Real, wanneer hij besluit te vertrekken uit Parijs.

De jongenskamer van Mbappé in zijn ouderlijk huis hing vol met posters van Cristiano Ronaldo gehuld in Real Madrid-tenue. Als tiener ontmoette hij zijn grote idool al in 2012 bij een bezoek aan het jeugdcomplex van Real. Mbappé had de keuze om toen al voor Real te spelen, maar koos voor de jeugdopleiding van AS Monaco. 

Mbappé wordt gezien als de meest complete aanvaller van zijn generatie. Zijn snelheid die hij weet te koppelen aan techniek doet denken aan Thierry Henry in zijn beste dagen. Daarnaast blijft hij ook uiterst koel voor het doel en kan hij in principe op elke positie in de voorhoede uit de voeten. 

De transfersom voor de Fransman zal niet onder de honderd miljoen uitkomen, wanneer Real hem wil overnemen van de Parijzenaren. Op dit moment wordt zijn marktwaarde door het gezaghebbende Transfermarkt geschat op 180 miljoen euro. 

Erling Braut Haaland - tiener op recordjacht

Borussia Dortmund won afgelopen winter de strijd om de Noorse tiener en heeft daardoor goud in handen. De 20 miljoen euro die de Duitsers aftikten voor Haaland blijkt een koopje te zijn geweest. Zijn debuut werd onvergetelijk door bij een 3-1 achterstand in te vallen en binnen 23 minuten een hattrick te complementeren. Dat zijn productieve invalbeurt geen incident was bleek toen hij in de daaropvolgende wedstrijd twee keer trefzeker was. 

Haaland bleef aan de lopende band doelpunten maken, op ieder niveau. Bij zijn debuut in de Champions League voor Dortmund was het ook raak. Tweemaal wist hij het doel te vinden tegen Paris Saint-Germain. Inmiddels staat hij, mede door zijn doelpunt in de Revierderby tegen Schalke '04 afgelopen weekend, op tien doelpunten in negen competitiewedstrijden. Een ongekend moyenne. 

Real Madrid is overtuigd van zijn kwaliteiten en wil hem nog even laten rijpen in de Bundesliga. Door zijn komeetachtige ontwikkeling is niet meer dan logisch dat de waarde van Haaland ook boven de 100 miljoen zal uitschieten. Volgens Transfermarkt is de het wonderkind nu iets meer dan 72 miljoen euro waard. 

Eden Hazard - lost zijn belofte nog niet in 

Van de huidige aanvallers in de selectie van de Madrilenen is Eden Hazard zeker van een plek in het toekomstplaatje van Real. Hij wist tot op heden de grote verwachtingen nog niet waar te maken in het Santiago Bernabéu. De Belg maakte een valse start door blessures. Hazard leek niet topfit te arriveren in Madrid en daarom liep hij achter de feiten aan. 

De schamele oogst van één doelpunt in tien competitiewedstrijden strookt niet met zijn transfersom van 100 miljoen euro. Het is voor Real te hopen dat Hazard zijn Chelsea-niveau gaat aantikken. De Belg staat niet bekend als een trainingsbeest en laat de touwtjes vieren, zodra hij daar aanleiding voor ziet. Hazard zal nog even moeten wachten voordat hij de transfer-targets van zijn team kan begroeten op de training. Tot die tijd krijgt Hazard de gelegenheid te laten zien dat Zidane niet om heen kan. 

Hazard - Haaland - Mbappé, de duurste aanval ter wereld 

Slaagt Real erin om ook Haaland en Mbappé aan zich te binden, dan beschikt het over de duurste en meest talentvolle aanval ter wereld. De Koninklijke zal haar portemonnee op de kop moeten houden om dit droomtrio te laten schitteren in Madrid. 

Afgaand op de cijfers van Transfermarkt komt de huidige waarde van de gedroomde voorhoede neer op zo'n 350 miljoen euro. 

er-is-nu-een-netflix-serie-over-teams-die-alleen-maar-verliezen
betting-nieuws

Er is nu een Netflix-serie over teams die alleen maar verliezen

Verliezen, ten onder gaan, je meerdere erkennen; het is onderdeel van het voetbalspel. Voor sommigen...

Lees meer