Logo
betting-nieuws

Bremen scoort, maar Leverkusen wint voor ruim drie keer je inzet


De 26e speelronde van de Bundesliga wordt afgesloten met Werder Bremen - Bayer Leverkusen. Bremen verkeert in zwaar weer en zou zomaar eens kunnen degraderen dit seizoen. Het team van onder andere Davy Klaassen liep ook nog eens een conditionele achterstand op, doordat het later dan alle andere Bundesliga-teams de training mocht hervatten. Mede daardoor is Bayer Leverkusen vanavond de favoriet.

Bayer Leverkusen wint, both teams to score

Zeg je Peter Bosz, dan zeg je aanvallend voetbal. De Nederlandse oefenmeester staat bekend om zijn aanvallende tactiek, waar hij nooit of te nimmer aan wil tornen. Veelzeggend voor waarin Bremen verkeert is de balans van de laatste zes thuiswedstrijden. Deze gingen namelijk allemaal verloren. Voor de coronapauze sloot Leverkusen drie van de vijf competitieduels winnend af. 

Een aderlating voor de thuisploeg is het ontbreken van Klaassen, een van de sterkhouders. Ook Augustinsson, Pizarro en Füllkrug doen niet mee tegen de nummer vijf van de competitie. Opvallend is dat Bremen al vijf thuisduels op een rij niet weet te scoren. Het moment dat het wel gebeurt, komt steeds dichterbij, zou je zeggen. Door de ruimte die Leverkusen weg zal geven, krijgt de thuisploeg vast en zeker kansen.

Het wordt voor Bremen nog een stukje pijnlijker als we het aantal tegendoelpunten op eigen veld erbij pakken. In de laatste vijf thuisduels kreeg Bremen er maar liefst negen om de oren. Met het hyperaanvallende Leverkusen als gast kunnen we ons opmaken voor een doelpuntenfestijn, zo lijkt het.  

Bovenstaande tip levert bij de bookmakers een notering van ruim 3,00 op.