Logo
betting-nieuws

Nederlander wint meer dan 1k met minimale inzet op duels uit Wit-Rusland en Nicaragua


FC Smolevichi en Managua FC, twee clubs waar je een maand geleden waarschijnlijk nog nooit van gehoord had. Aangezien er alleen in Wit-Rusland en Nicaragua de competities gewoon doorliepen, zagen bookmakers enorme toename van activiteit op de duels uit deze onbekende competities. Een Nederlandse speler profiteerde maximaal met z'n laatste euro op duels uit Wit-Rusland en Nicaragua.

De eindeloze zoektocht naar interessante weddenschappen komt langzaam ten einde voor velen van ons. Komend weekend begint de Bundesliga. In navolging van de Duitse competities wordt er op korte termijn ook weer gevoetbald in Oostenrijk, Portugal, Servië en Turkije. Het zijn competities waarover de kennis net wat groter is in vergelijking met Wit-Rusland en Nicaragua. 

Een Nederlander pakte deze week een meer dan respectabel bedrag met een double op Managua FC - Real Estelli en FC Smolevichi - BATE Borisov. Het werden twee zeer doelpuntrijke duels, waardoor de Eindhovenaar meer dan 1000 euro kon bijschrijven op z'n account.