Logo
betting-nieuws

Bloedmooie Sky Sports-presentatrice deelt awards uit aan Engels amateurteam


Laura Woods staat normaal gesproken aan de rand van het voetbalveld op Stamford Bride of Old Trafford om spelers te interviewen en wedstrijden te analyseren met prominenten uit de Engelse voetbalwereld. Maar Woods zit ook thuis en dat was voor de mannen van amateurteam Riverside Rovers FC reden om een balletje op te gooien bij haar. Woods hapte toe en ging in op het geestige verzoek van het team.

Ze is gewend om de sterren van de Premier League en de dartswereld te ondervragen, maar draaide haar hand niet om voor een unieke klus. Riverside Rovers FC, een amateurclub uit de buurt van Southampton, spelend op het niveau dat we hier beter kennen als De Kelderklasse, reikt na ieder seizoen prijzen uit. Denk bijvoorbeeld aan de trofee voor beste speler of degene die het vaakst te laat kwam. Gezien de bijzondere omstandigheden waarin iedereen verkeert leek het Riverside Rovers dit keer leuk om de presentatie te laten doen door Laura Woods, de Hélène Hendriks van Engeland. 

Niet geschoten is altijd mis en dus stuurde het team een bericht naar haar via Twitter. Woods reageerde positief en zo werd de seizoensafsluiting van de Riverside Rovers er één om nooit te vergeten. Woods presenteerde de uitreiking van de awards via Zoom. Woods voldeet ook aan de dresscode van de mannen: business up top, casual downstairs. Zo verscheen met een chique blazer met daaronder een pyjamabroek in de Zoom-meeting. Ook al presenteerde ze voor een kleine groep mensen, ze was tot in de puntjes voorbereid. Van iedere speler wist Woods zijn positie op te noemen. 

Via haar Instagram liet ze haar volgers meekijken bij het unieke tafereel. Woods was na afloop erg enthousiast. "Het was zo grappig. Ik vond het echt helemaal geweldig. Ik dronk een paar ciders met zo'n twintig mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet." Ze werd alleen wel verrast toen ze tijdens de presentatie pas te horen kreeg, dat het team gedegradeerd was.