Logo
betting-nieuws

Hervatting Bundesliga voor velen gratis te zien


Goed nieuws voor liefhebbers van het Duitse voetbal. De hervatting van de Bundesliga voor veel tv-abonnees dit weekend namelijk gratis te zien. Abonnees van KPN, Canal Digitaal en T-Mobile mogen zich gelukkig prijzen.

Normaliter is er een uitgebreider pakket bij rechtenhouder FOX Sports nodig om de wedstrijden uit de Bundesliga te zien. Aangezien de Eredivisie niet meer hervat wordt, heeft FOX Sports een aantal Bundesliga-wedstrijden komend weekend doorgeschoven naar FOX Sports 1. Dit kanaal zit standaard in het pakket bij abonnees van de eerder genoemde kabelaars. 

Ondanks dat er geen publiek aanwezig mag zijn, belooft de herstart van de Duitse competitie spectaculair te worden. De Kohlenpottderby staat namelijk voor zaterdagmiddag op het programma. De burenruzie tussen Borussia Dortmund en Schalke '04 wordt op het 'gratis' kanaal uitgezonden. Een dag later wordt ook de eerste wedstrijd van koploper Bayern München uitgezonden op FOX Sports 1. 

De voorsprong van Bayern op nummer twee Borussia Dortmund bedraagt vier punten. Dortmund kan de recordkampioen dit weekend op één punt naderen en de druk weer bij de ploeg van Hansi Flick neerleggen. Voor de club uit Beieren staat een uitwedstrijd op bezoek bij Union Berlin op het programma. 

live-wedden-vier-gouden-tips-om-jouw-strategie-te-verbeteren
betting-nieuws

Live wedden: vier gouden tips om jouw strategie te verbeteren

Een goede en leuke manier om meer spanning in een wedstrijd te brengen, is het plaatsen van een...

Lees meer

Door het coronavirus werd de hype van Dortmund-spits Erling Haaland een halt toegeroepen. De Noor begon furieus aan zijn periode in Duitse dienst. Hij staat inmiddels al op negen treffers in acht wedstrijden. 

bettingtip-kroont-erling-braut-haaland-zich-in-negen-wedstrijden-tot-topscorer-van-de-bundesliga
betting-nieuws

Bettingtip: kroont Erling Braut Haaland zich in negen wedstrijden tot topscorer van de Bundesliga?

Erling Braut Haaland ontpopte zich in korte tot dé sensatie van de Bundesliga. In acht...

Lees meer