Logo
Voetbal voorbeschouwingen

De beste wedtips voor speelronde 6 in Wit-Rusland


Een Nederland hebben ze de knoop doorgehakt over het seizoen 2019/'20, in Wit-Rusland is dat niet nodig, want daar staat speelronde zes van het seizoen op het programma. Er zijn nog zes wedstrijden te spelen in de Vysshaya League. We pikken er drie uit voor de wedtips.

1. Slavia Mozyr wint van FC Minsk 

De gastheren verloren hun laatste wedstrijd tegen Isloch en zakte daardoor naar de zevende plek. Ondanks het verlies blijft Slavia een van de meest constante ploegen in de Vysshaya League. De overwinningen tegen grote clubs als BATE Borisov en Dynamo Brest onderstrepen dit. 

Ze maken ook de meeste aanspraak op de overwinning in het duel met FC Minsk, dat al drie wedstrijden op een rij verloor. Minsk is ook de ploeg met de meeste tegentreffers na vijf wedstrijden. Slavia heeft een tikje gehad tegen Isloch, maar de revanchegevoelens zullen voldoende zijn om thuis van Minsk te winnen. 

2. Gorodeya en BATE Borisov spelen gelijk 

Het is één van de topwedstrijden dit weekend. Het affiche tussen Gorodeya en BATE Borisov belooft een spektakel te worden. Gorodeya is bezig aan een sterke reeks. Na een moeizaam begin heeft de thuisploeg de laatste drie competitiewedstrijden op een rij gewonnen zonder een doelpunt tegen te krijgen. Door de prestaties van de afgelopen weken is Gorodeya gestegen naar de vierde plek op de ranglijst. 

Ze zijn zeker niet kansloos tegen het grote BATE Borisov. De topclub van Wit-Rusland begint langzamerhand de goede vorm te vinden, na een valse start met twee verliespartijen op een rij. Vervolgens werden er zeven punten gepakt. Het gelijke spel tegen Zhodino was niet een bevredigend resultaat, maar laat wel zien dat BATE defensief goed in elkaar zit. 

Aangezien BATE met moeite het doel weet te vinden en Gorodeya defensief niet heel sterk is, gaan we bij deze wedstrijd uit van een gelijkspel. 

3. Dinamo Brest wint van Shakhtyor Soligorsk

Het hoge verwachtingspatroon dat een kampioenschap met zich meebrengt blijkt een zware last op de schouder van Dinamo Brest. De kampioen van afgelopen seizoen verloor deze jaargang al meer wedstrijden dan in het hele jaar vorig seizoen. 

Een gelijkspel tegen het 'kleine' Smolovichi en de verliespartijen tegen Slavia Mozyr en Isloch laten zien dat het nog geen schim van is van het afgelopen succesjaar. Toch gaan we ervan uit dat Brest sterk genoeg is om laagvlieger Shakhtyor Soligorsk te verslaan. Soligorsk doet het uit beter dan thuis, maar zal het moeilijk krijgen met de aanvallende intenties die Brest tentoon zal spreiden. 

De noteringen voor dit duel spreken voor zich en het is aan te raden om de lage odds voor Dinamo Brest te volgen. 

verdwenen-voetballers-deze-spelers-gingen-samir-nasri-voor
betting-nieuws

Verdwenen voetballers: deze spelers gingen Samir Nasri voor

Anderlecht-middenvelder Samir Nasri raakte deze week in opspraak, omdat hij onvindbaar zou zijn en...

Lees meer