Logo
betting-nieuws

Dit weekend blijf je thuis voor All Stars 2: Old Stars


Deze week werd bekend dat er een nieuw seizoen komt van de comedyserie All Stars. In het verlengde van het succes van de voorgaande seizoenen zijn er ook twee films gemaakt over de All Stars van Swift Boys. Zaterdag was de mooiste dag van de week en daarom komt aanstaande zaterdag All Stars 2: Old Stars op televisie. 

De verhaallijn van de mannen van het bierelftal van Swift Boys komt dicht in de buurt met hoe wij het voetbal op de zondag beleven. De wedstrijd op zondagochtend is slechts bijzaak. Alles wat daarom heen gebeurt is veel belangrijker. In zo'n Kelderklasse-team ontstaan hechte vriendschappen, met wie de gekste avonturen worden beleefd. 

De herkenbaarheid zit 'm in de kleine dingen rondom het team. Ook in All Stars wordt er vaak gescholden op de scheids, wordt er gekloot onder de douche en doen de mannen zich groter voor dan ze eigenlijk zijn. Hier en daar is er ook onderling wel eens mot, maar wordt dat vervolgens snel uitgepraat onder genot van een biertje. 

Aan het einde van het seizoen is het een gewoonte om met het team een weekend erop uit te gaan. Dat kan ergens op een achterstallig onderhoudend vakantiepark in Nederland zijn, maar het buitenland raakt steeds meer in trek. Net zoals de profclubs worden er reizen geboekt naar Middellandse Zee. Niet om fit te geraken, puur voor de ontspanning. Door de coronacrisis kunnen alle plannen voor het komende teamweekend de prullenbak in. Wellicht dat de heren van Swift Boys komend weekend nog een beetje die leegte kunnen invullen. 

In All Stars 2: Old Stars komt men op het idee om het elftal van Swift Boys op trainingsweekend te gaan naar Barcelona; de uliteme bestemming voor ieder voetbalteam. Aanleiding daarvoor vormt het huwelijk van een van elftalleden. Het plan is om nog een keer alle remmen los te gooien, maar dat gaat uiteraad niet volgens planning. Noodgedwongen moet er per bus van Harry's Tuincentrum worden afgereisd naar de Spaanse Costa en dat gaat gepaard met de nodige problemen. 

De film is net als de serie geregisseerd door Jean van de Velde. Van de Velde omschreef de cast van All Stars eind jaren '90 als volgt. "Geestelijk komen ze niet boven het niveau van een 11-jarige uit. En tóch hou ik van deze sukkels. Ik heb een zwak voor mensen die een beetje slap zijn", zo vertelde hij destijds aan De Volkskrant.  

Nieuwe serie   

Er wordt op dit moment gewerkt aan een vierde seizoen met de orginele cast. Het nieuwe seizoen krijgt de titel All Stars & Zonen. Wanneer het vervolg van de serie, die eerder werd uitgezonden tussen 1999 en 2001, op televisie komt is nog niet bekend. 

All Stars 2: Old Stars wordt zaterdag om 22:35 uitgezonden op NPO3. 

throwback-hoe-deze-londense-broers-een-half-miljoen-vergaarden-en-van-gokken-hun-werk-maakten
betting-nieuws

Throwback: Hoe deze Londense broers een half miljoen vergaarden en van gokken hun werk maakten

Deze Engelse broers Gavin en Alex Walker baarden een paar geleden opzien met hun succesverhaal. Net...

Lees meer