Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Dit zijn de vijf beste wedtips voor de Vysshaya League in Wit-Rusland


Op Tweede Paasdag staat er één wedstrijden op het programma in de Vysshaya League. Door de overwinning op Energetik-BGU gaat Zhodino aan gezamenlijk aan kop in de Vysshaya League. Slavia Mozyr kan zich bij deze twee koplopers voegen. De ploeg moet dan wel in eigen huis zien te winnen van FK Rukh Brest. 

De perikelen van het coronavirus spelen in de Wit-Russische competitie op de achtergrond. Er zijn vanuit de overheid nog geen signalen dat het voetbal wordt stilgelegd. Inmiddels is de Wit-Russische bevolking wel beter geïnformeerd en kiezen zij ervoor de wedstrijden uit de Vysshaya League vanuit huis te volgen. Het publiek is nog wel welkom bij de wedstrijden, maar het meerendeel blijft thuis. 

Slavia Mozyr is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Van de eerste zes officiële wedstrijden wonnen de mannen van Mihail Martsinovich er vijf. Het zelfvertrouwen van zijn ploeg kreeg deze week nog een flinke boost, doordat in de beker met 1-0 van topclub BATE Borisov werd gewonnen. Daarmee verschafte Slavia zich een goede uitgangspositie voor de return. 

De bekerambities van Slavia moeten vanmiddag even aan de kant worden geschoven. Tegen het laaggeklasseerde Rukh Brest krijgt Slavia de ultieme mogelijkheid om op hetzelfde aantal punten als Energetik-BGU en Zhodino te komen en dus medekoploper te worden. 

Rukh maakte indruk door als promovendus in de eerste speelronde direct te winnen van Dinamo Minsk. Echter kon de nieuwkomer in de Vysshaya League niet een vervolg geven aan dit goede resultaat. Er werd achtereenvolgens verloren van Energetik-BGU en BATE Borisov. Als we naar de noteringen voor dit duel kijken zien we dat Slavia Mozyr de favoriet is. Gezien de vorm van de thuisploeg is dat ook niet heel gek. 

Toch zal Rukh niet helemaal kansloos zijn vanmiddag, aangezien Slavia de laatste drie wedstrijden wist te winnen, het bekerduel tegen BATE meegerekend, met slechts een marge van één doelpunt. Daar tegenover staat dat de promovendus in drie wedstrijden pas één het doel wist te vinden. 

Gelukkig is daar de toegewijde community van WijWedden om je een eindje op weg te helpen. Met een gemiddelde odd van 2,00 krijgt een overwinning van Slavia de meeste stemmen als beste wedtip. Het scorend vermogen van beide teams is, zoals hierboven beschreven, niet aan de hoge kant. Daarom krijgt de suggestie van under 2,50 goals voor dit duel ook veel stemmen. Een wedtip met wat meer risico en een hogere notering is de suggestie van over 2,50 goals. De beste vijf wedtips volgens de WijWedden-community voor Slavia Mozyr - FK Rukh Brest vind je hieronder. 

Doordat de populariteit van de Vysshaya League een enorme vlucht heeft genomen in de afgelopen weken, heeft de Wit-Russische KNVB besloten de wedstrijden live uit te zenden op Youtube. Slavia Mozyr - FK Rukh Brest begint om 16.30 uur op het Youtube-kanaal van de voetbalbond. Aangezien de Vysshaya League vrij onbekend is bij het grote publiek zijn er kenners van het Wit-Russische voetbal die je helpen om meer te leren over de ploegen. Door middel van een quiz kom je erachter op welk team je moet inzetten. Het Twitter-account achter deze quiz vind je hier

bij-gebrek-aan-sportwedstrijden-kunnen-we-nu-inzetten-op-wie-de-rol-van-tiger-king-krijgt
betting-nieuws

Bij gebrek aan sportwedstrijden kunnen we nu inzetten op wie de rol van 'Tiger King' krijgt

We netflixen op dit moment meer dan ooit, doordat we thuis moeten blijven. Het moment van het ingaan...

Lees meer