Logo
betting-nieuws

Bij gebrek aan sportwedstrijden kunnen we nu inzetten op wie de rol van 'Tiger King' krijgt


We netflixen op dit moment meer dan ooit, doordat we thuis moeten blijven. Het moment van het ingaan van de lockdowns in Europa viel ongeveer tegelijk met de lancering van de Amerikaanse docu-serie Tiger King op Netflix. Doordat de sportwereld stil is komen te liggen, kampen bookmakers en gokkantoren met met teruglopende inkomsten.

In het vinden van nieuwe markten wordt de gokindustrie steeds creatiever. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op wie de rol van Joe Exotic krijgt in het vervolg van Tiger King. 

Tiger King vertelt het verhaal van dierentuin-eigenaar Joe Exotic en zijn rivaal Carole Baskin. Exotic houdt wilde dieren in zijn park. Het overgrote deel bestaat uit wilde katten, met wie hij een band opbouwt. De op z'n zachtst gezegd execentrieke levensstijl van Exotic maakt de serie onnavolgbaar en interessant. Tijdens het kijken val je van de ene verbazing in de andere en dat is waarschijnlijk een van factoren die de serie zo populair maken. 

Exotic zit inmiddels achter slot en grendel in de Verenigde Staten. Desodanks worden er wel plannen gemaakt voor een vervolg in de serie in de vorm van een speelfilm. De bookmakers zijn bovenop dit nieuws gedoken bieden weddenschappen aan waarbij je kunt inzetten op de hoofdrolspeler van deze film. De noteringen van bookmaker Sportsbetting.ag laten zien dat op dit moment acteur Kevin Bacon de voorkeur geniet boven de andere kandidaten. Een andere acteur die in verband wordt gebracht met de hoofdrol in de speelfilm over Joe Exotic is Ben Stiller. 

Het gokkantoor keert ongeveer 500 keer je inzet uit als hij de rol krijgt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te wedden op wie de rol van Carole Baskin krijgt. Kristen Wiig en Laura Dern zijn daarvoor in de race. Namen voor de rest van de cast die worden genoemd zijn Will Ferell, James Franco, Michael Cera, Leonardi di Caprio en Channing Tatum. Naar verwachting zal de film volgend jaar december in de biscopen te zien zijn. 

Naast de weddenschappen over de film die eraan zit te komen, kan men ook inzetten op de actualiteit. MyBookie geeft de mogelijkheid om in te zetten of de straf van Joe Exotic verminderd wordt en of Carole Baskin schuldig wordt bevonden voor de dood van haar man Jack 'Don' Lewis. 

inzetten-op-de-wit-russische-competitie-dit-moet-je-weten-over-speelronde-vier
betting-nieuws

Inzetten op de Wit-Russische competitie? Dit moet je weten over speelronde vier

De Wit-Russische competitie begint ook aan populariteit in Nederland te winnen. De eerste...

Lees meer