Logo
betting-nieuws

Rotterdammer speelt Wit-Russische competitie uit en harkt duizenden euro's binnen


De Vysjejsjaja Liga wint deze week enorm aan populariteit onder gokkers. Er wordt massaal gewed op de Wit-Russische competitie, omdat dit ongeveer de enige plek op de wereld is waar nog gevoetbald wordt. Deze week kreeg ook de Nederlandse aanbieder van sportweddenschapper, TOTO, het eerste succesverhaal onder de neus geschoven.

Een Rotterdamse speler waagde zich afgelopen weekend ook maar aan de vrij onbekende competitie. Hij was niet heel scheutig met zijn inzet. Op zes wedstrijden uit de Wit-Russische competitie zette hij twee euro in. Wie had nou gedacht dat Slavia Mozyr zou winnen op bezoek bij Dinamo Brest, de kampioen van vorig seiozen? De notering voor een overwinning van Slavia Mozyr stond op maar liefst 6,90.

Uiteindelijk voorspelde de Rotterdammer alle zes wedstrijden goed. Hij harkte daarmee iets meer dan 3000 euro binnen. Een prima winst voor een quarantaine-betje! 

Bij de wedstrijden in de Vysjejsjaja Liga is ook nog steeds publiek welkom, echter kiezen veel fans ervoor om toch thuis te blijven vanwege het coronavirus. Dinamo Brest bedacht daarom een creatieve manier om het stadion toch wat voller te laten lijken. De club zette etalagepoppen met de gezichten van de fans in het stadion. Via de website van Dinamo Brest is het mogelijk om je stoel te claimen. Er wordt dan een pop neergezet met daar bovenop een afbeelding van je gezicht. Opmerkelijke taferelen in Wit-Rusland..

wit-russische-club-vult-tribunes-met-zelfgemaakte-poppen
betting-nieuws

Wit-Russische club vult tribunes met zelfgemaakte poppen

In Wit-Rusland lijkt op dit moment niets te gek. Er wordt nog steeds gevoetbald in het land, maar de...

Lees meer