Logo
betting-nieuws

Wit-Russische club vult tribunes met zelfgemaakte poppen


In Wit-Rusland lijkt op dit moment niets te gek. Er wordt nog steeds gevoetbald in het land, maar de bevolking lijkt toch wat angstiger te worden. Dat is onder andere te zien aan het aantal toeschouwers dat afkomt op de wedstrijden. 

Dynamo Brest heeft een creatieve manier om de stadions toch wat voller te laten lijken. De club heeft een aantal paspoppen uit de kast getrokken en daar bovenop gezichten van seizoenskaarthouders. Zo staat de Wit-Russische competitie opnieuw in de belangstelling.

De Vysjejsjaja Liga baart in de hele wereld opzien, doordat er nog steeds gevoetbald. Ook Wit-Rusland wordt getroffen door het coronavirus, maar het heeft nog niet tot verregaande maatregelen geleid. 

In Nederland wordt ondertussen druk overlegd over een mogelijke hervatting van de Eredivisie. De KNVB wil in de zomer de draad weer oppakken, desnoods achter gesloten deuren. Dat stuit tegen de borst van een aantal Eredivisie-clubs, waaronder Ajax, PSV en AZ. Mocht de competitie worden hervat, gaan we deze poppen dan ook terugzien op de Nederlandse tribunes? Laten we hopen van niet..