Logo
betting-nieuws

Geluksvogel wint ruim 2k met weddenschap op Wit-Russische competitie


Ondanks de aanhoudende kritiek willen ze in Wit-Rusland van nog geen wijken weten. Voorlopig gaat de voetbalcompetitie gewoon door en staat de Wit-Russische competitie meer dan ooit tevoren in de ruime belangstelling van gokkende voetballiefhebbers. En met een beetje onderzoek, kun je er ook een winstgevende activiteit van maken, zo laat dit voorbeeld zien.

Het enige Wit-Russische team dat een beetje status geniet buiten de landsgrenzen is BATE Borisov. De topploeg was in het recente verleden meerdere keren deelnemer van de Champions League. In de tweede speelronde van de competitie, vorige week, moest BATE op bezoek bij Slavia Mozyr. Een team waar de gemiddelde werkelijk niets van af weet op één uitzondering na. 

BATE moest vorig jaar genoegen nemen met de tweede plek achter Dinamo Brest. In de eerste speelronde van de nieuwe competitie werd met 3-1 verloren van FK Energetik-BGU Minsk. Een overwinning voor BATE was dus noodzakelijk, om niet direct al achter de feiten aan te lopen. Maar de ploeg bleek niet opgewassen tegen FK Slavia Mozyr. BATE kwam op bezoek bij FK Slavia Mozyr na tien minuten nog wel op voorsprong. Na een half uur spelen kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Zo vielen er voor het rustsignaal al twee doelpunten. 

Nikita Melnikov, maker van de 1-1, zorgde er in de tweede helft ook voor dat zijn ploeg met de winst aan de haal ging. En zo leed BATE Borisov zijn tweede nederlaag op een rij. 

Een klant van bookmaker PaddyPower wist met verve te profiteren van deze nieuwe misstap van BATE. Hij had niet zozeer ingezet op een nieuwe nederlaag van de Wit-Russische topclub, maar stelde bij de bookmaker een weddenschap samen die hem een potentieel winbedrag van 2,500 pond opleverde. FK Slavia Mozyr moest in beide helften scoren tegen BATE, en er zouden meer dan vier corners per team per helft toegekend worden. De vooruitziende blik van deze geluksvogel werd beloond, want met slechts vijf pond inzet werd 2,500 pond bij geschreven. 

Gezien het feit dat de Wit-Russische profcompetitie de enige competitie is in Europa, die nog niet is stilgelegd, mag het met recht knap gevonden worden, dat de klant van PaddyPower een waarde ontdekte bij het treffen tussen FK Slavia Mozyr en BATE Borisov. Ben je geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Komende vrijdag begint speelronde vier van de Vysjejsjaja Liga. 

De populariteit van de Vysjejsjaja Liga heeft sinds de coronacrisis een enorme vlucht genomen. Samen met Nicaragua en Tadzjikistan is het de enige plek waar de bal in competitieverband blijft rollen. Een gunstig neveneffect daarvan is het feit dat de uitzendrecht van de Wit-Russische competitie ondertussen al aan tien landen is verkocht, waaronder Israël en India, zo meldt SportNext

President Aleksandr Loekasjenko wil dat de sporten door blijven gaan. Volgens hem is dat het recept om het coronavirus te bestrijden. Vorige week was Loekasjenko aanwezig bij een ijshockey-wedstrijd en zei hij het volgende. "Sport en vooral wintersport is het beste middel tegen het coronavirus", aldus Loekasjenko. Zolang de Wit-Russische president hierin blijft geloven, zal de bal blijven rollen. 

franse-geluksvogel-wint-tonnen-met-ultieme-megabet
betting-nieuws

Franse geluksvogel wint tonnen met ultieme megabet

Voor een verhaal met het ultieme geluksgevoel gaan we even terug naar vorige maand. Om precies te...

Lees meer