Logo
betting-nieuws

Franse geluksvogel wint tonnen met ultieme megabet


Voor een verhaal met het ultieme geluksgevoel gaan we even terug naar vorige maand. Om precies te zijn naar de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayern München en FC Augsburg. Bayern boekte die zondagmiddag 8 maart een reguliere 2-0 overwinning op het laaggeklasseerde Augsburg. Dankzij die overwinning werd het voor de 39-jarige Greg uit Toulouse een dag om nooit meer te vergeten. De Fransman won vier ton door de winst van Bayern op Augsburg. 

De thuiswedstrijd tegen Augsburg was er voor Bayern één met een speciaal tintje. De Duitse recordkampioen vierde namelijk haar 120e verjaardag en speelde in speciale shirts. Thomas Müller schoot zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong. Bayern verzuimde daarna de voorsprong verder uit te bouwen. Leon Goretzka bepaalde in de absolute slotfase de eindstand op 2-0, waardoor de overwinning een zekerheid was, tot grote opluchting van Greg uit Toulouse. 

De Fransman was naar de Allianz Arena afgereisd, omdat er voor hem 400.000 euro op het spel stond. Een paar weken eerder vulde de man een weddenschap in met 21 wedstrijden. Het bedrag dat hij erop zette: 500 euro. Mocht hij alle 21 wedstrijd goed voorspellen, dan zou hij 400.000 euro winnen. Toen duidelijk was dat hij 20 wedstrijd goed had voorspeld en alleen Bayern nog van Augsburg moest winnen, nodigde de bookmaker hem uit voor die wedstrijd. Het avontuur werd door de bookmaker vastgelegd op camera, aangezien dit de grootste winst ooit zou worden uit de historie van het gokkantoor. 

Nog voordat Goretzka voor de 2-0 aantekende, scoorde Augsburg de gelijkmaker in de 89e minuut. Even leek de prachtige middag voor de Franse geluksvogel in mineur te eindigen. Tot opluchting van hem werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel. Buiten het stadion vond de uitreiking van de cheque met het gewonnen bedrag plaats, waarna Greg door zijn vrienden werd overgoten met bier. Het schijnt dat hij daarna een rondje heeft in gedaan voor iedereen..