Logo
betting-nieuws

Tweede seizoen van populaire Sunderland 'Til I Die deze week te zien op Netflix


Goed nieuws voor alle voetballiefhebbers die van drama houden. Het tweede seizoen van Sunderland 'Til I Die staat sinds woensdag op Netflix. In de serie wordt van dichtbij de teloorgang van het roemruchte Sunderland gevolgd. Het eerste seizoen was een doorslaand succes. 

Sunderland bivakkeert nu al voor het tweede seizoen op rij in de League One. Na de degradatie uit de Premier League wilde het zo snel mogelijk weer terugkeren op het hoogste niveau. In plaats daarvan degradeerde de rood-witten óók uit de Championship. Al die tegenslagen voltrekken zich voor de camera's van Netflix in het eerste seizoen. Daarin maken we kennis met een rauwe Engelse club, die kan terugvallen op de steun van zeer loyale supporters. 

De aanhangers van de club uit de industriestad houden er een Sunderland-levensstijl op na. De resultaten van de club beïnvloeden het dagelijks leven van de trouwe supporters en dat wordt prachtig in beeld gebracht in het eerste seizoen. Die resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven. Daardoor verslechtert ook de financiële situatie bij de club. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dus ziet de clubleiding zich genoodzaakt de trainer de wacht aan te zeggen. 

Onder leiding van de nieuwe eigenaar wil Sunderland de weg naar boven vinden. Het is namelijk alweer ruim drie jaar geleden dat de burenruzie met Newcastle United werd uitgevochten. De aartstrivaal van Sunderland speelt alweer drie seizoenen op rij in de Premier League. Om daar weer te geraken hebben The Black Cats nog een lange weg te gaan.

De gang naar het Stadium of Light moet voor de fanatieke supporters weer een lichtpunt worden in hun week. Of dat gaat lukken zie je in seizoen twee van Sunderland 'Till I Die. 

waarom-iedere-voetballiefhebber-the-english-game-moet-kijken
betting-nieuws

Waarom iedere voetballiefhebber The English Game moet kijken

Voetbal is al decennia lang een sport waarin alle lagen van de maatschappij samen komen. Toen de...

Lees meer