Logo
betting-nieuws

Dit zijn de vijf meest bizarre Trump-weddenschappen


Nu voor het overgrote deel de sport stilligt in de wereld, bewandelt WijWedden ook zijwegen op zoek naar interessante content. Iemand die laatste week het nieuws domineert is de president van de Verenigde Staten, Donald Trump. Normaal gesproken is hij ook niet weg te slaan uit de nieuwsbulletins, maar in deze coronacrisis ligt Trump onder een groter vergrootglas. Daarom hebben wij de meest bizarre weddenschappen over de president voor je op een rijtje gezet.

Er klinkt veel kritiek op het handelen van Trump in deze coronacrisis. Trump liet in eerder stadium weten dat de Verenigde Staten het coronavirus onder controle had, maar draaide 360 graden in de afgelopen twee weken. Dat begon met het schrappen van Europese vluchten naar de Verenigde Staten. Inmiddels is New York, de stad waar Trump opgroeide, één van de grootste coronabrandhaarden van de wereld geworden. Trump hoopte dat met pasen de kerken weer vol zouden zitten. Dat lijkt een utopie. 

Sinds zijn presidentschap is Trump eigenlijk nooit van onbesproken gedrag geweest. Veel van zijn beslissingen werden met verbazing ontvangen door zijn politieke tegenstanders en de rest van de wereld. Daarnaast zijn de mediaoptredens van Trump vaak voer voor speculatie. Het gaat dan bijvoorbeeld over zijn kapsel of het al dan niet gebruiken van foundation. 

Bookmakers zien mogelijkheden om te profiteren van de onnavolgbare keuzes van de president. Wij hebben daarom een aantal bizarre weddenschappen voor je op een rij gezet. 

Trump opent Area 51 tijdens zijn termijn 

Area 51 is misschien wel de meest besproken legerbasis van de wereld. Er wordt door Amerikanen altijd geheimzinnig gedaan over wat er zich daar afspeelt. Het afgeschermde gebied in de woestijn van Nevada heeft een grote aantrekkingskracht op complotdenkers. Veel mensen zijn benieuwd wat het Amerikaanse leger hier precies uitspookt. De bookmaker schat de kans vrij groot in dat Trum in zijn termijn het terrein opengooit voor publiek. Gebeurt dat, dan ontvang je bij PaddyPower drie keer je inzet terug.  

Mexico betaalt de grensmuur  

De meest controversiële maatregel die Trump tot nu toe heeft genomen is het bouwen van een muur op de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Het was één van zijn verkiezingsbeloften. De president streeft er naar om in november van dit jaar, tegelijkertijd met de presidentsverkiezingen, de muur te openen. De grensmuur heeft een lengte van 725 kilometer. Er is alleen veel gesteggel over wie de muur van Trump gaat betalen.

Mexico weigert bij te dragen aan het project van de president. Afgelopen najaar werd bekend dat Trump geen defensiegeld mag gebruiken voor het afmaken van zijn muur. Het zal een race tegen de klok worden om de muur op tijd af te ronden. De bookmaker gaat er niet van uit dat Mexico alsnog gaat betalen voor de grensmuur. Doen de Mexicanen dat wel, dan ontvang je zo'n 13 keer je inzet terug. 

Trump laat het Witte Huis goud schilderen 

Het is een publiekelijk geheim dat goud de lievelingskleur van Trump is. De zakenman vergaarde zijn fortuin met investeringen in het New Yorkse vastgoed. Een luxeleven was hem niet vreemd en dat uitte zich door veel goud. De gevel van de Trump Tower in de Big Apple is ook beletterd met gouden letters.

De kleur goud is ook de gemene deler in veel van de casino's die hij bezit. Historisch gezien straalt de kleur goud ook macht uit. Goud is van oudsher alleen te betalen door heel rijke mensen, het soort waartoe Trump behoort. Niet voor niets laat hij in stages waar hij speecht veel gouden accenten aanbrengen. 

De kans dat het gaat gebeuren lijkt nihil, maar mocht Trump besluiten het Witte Huis een likje verf te geven en om te toveren in een gouden paleis, dan ontvang je bij de bookmaker maar liefst 500 keer je inzet terug. 

Trump wint de nobelprijs voor de vrede 

Met zijn buitenland-beleid weet Trump veel landen tegen het harnas te jagen. Onlangs keurde Trump nog een geslaagde aanval op de Iraanse generaal Qasem Soleimani goed. Het wachten was op vergeldingsacties vanuit Iran en die kwamen er ook. Zo werden Amerikaanse doelen in Irak bestookt door het Iraanse leger. De aanval in Iran zetten de verhoudingen in het Midden-Oosten weer op scherp. 

Het zijn acties die niet schoonheidsprijs verdienen. Toch geeft de bookmaker je de kans om in te zetten op een Nobelprijs voor de vrede voor Trump zijn daden. Wint hij deze Nobelprijs, dan krijg je 13 keer je inzet terug. 

Trump en Poetin gaan samen op vakantie in Trump's eerste termijn 

De verhoudingen tussen de Verenigde Staten en Rusland zijn nog nooit zo goed geweest als onder Trump's bewind. Er wordt gesuggereerd dat Trump zijn plek in het Witte Huis deels te danken heeft aan Russische inspanningen. Hackers zouden de presidentsverkiezingen in 2020 in het voordeel van Trump hebben beïnvloed. 

De grote leider van Rusland, Vladimir Poetin, kan het goed vinden met zijn Amerikaanse collega. Eén van de gemeenschappelijke belangen van de twee leiders is de olieprijs. De Verenigde Staten is de grootste olieproducent van de wereld en heeft in Rusland een bondgenoot aan de andere kant van de wereld.

Samen trekken ze op tegen de olieproducenten uit het Midden-Oosten. Het verstevigt de band tussen Trump en Poetin, maar of dat voldoende is voor een gezamenlijke vakantie? Je ontvangt 126 keer je inzet terug wanneer de machtigste leiders van de wereld samen naar de Bahama's gaan. 

coronacrisis-de-wit-russische-competitie-geeft-geen-moer
betting-nieuws

Coronacrisis? De Wit-Russische competitie geeft geen moer

Het lag in de lijn der verwachting dat ook de Wit-Russische voetbalcompetitie deze week stilgelegd...

Lees meer