Logo
betting-nieuws

Wat doen voetballers die in quarantaine zitten?


Het coronavirus houdt de voetbalwereld in een ijzeren greep. Alle Europese competities zijn stilgelegd en meerdere topvoetballers zitten quarantaine, uit voorzorg of omdat ze zijn getroffen door het virus. Hoe ziet hun leven er nu uit? Wij proberen het te achterhalen. 

Even leek het erop dat dit weekend nog gewoon konden inzetten. De Bundesliga zou in eerste instantie achter gesloten deuren worden afgewerkt. Dat besluit werd op vrijdagochtend genomen. Echter kwamen de hoge heren van de Duitse voetbal tot een ander inzicht en werd alsnog de competitie stilgelegd. 

Ook in Engeland duurde het wat langer tot men in inkeer kwam. Daar werd donderdag nog gezegd dat alle wedstrijden door zouden gaan. Op dat besluit kwam de FA vrijdag terug. Zowel in Duitsland als Engeland zijn meerdere gevallen bekend van voetballers en stafleden die het coronavirus onder de leden hebben. Eén van de bekendste gevallen in Engeland is de coach van Arsenal, Mikel Arteta. Vijf leden van het team van Bournemouth zijn uit voorzorg in zelfisolatie gegaan. Dat geldt ook voor spelers van Everton. 

Chelsea-talent Callum Hudson-Odoi werd getroffen door het virus deze week, maar herstelde snel. De buitenspeler liet via zijn Instagram weten dat het inmiddels weer goed met hem gaat. 

Het coronavirus grijpt dus snel om zich heen in de Premier League, maar voor voetballers in de Serie A is het helemaal geen pretje. Door de lockdown in Italië en spelers die positief zijn getest, zitten hele teams in quarantaine. De topvoetballers mogen hun huis niet uit. Hoe brengen zij de komende tijd door? We zien dat Paulo Dybala oude Argentijnse gebruiken heeft opgepakt en dat Lautaro Martinez nog wat extra buikspieroefeningen doet. 

De vriendin van Matthijs de Ligt, Annekee Molenaar, gaf een teken van leven op haar Instagram. Ook zij kan de deur niet uit. Het stel vermaakt zich thuis met 'niets doen' en spelletjes spelen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AT HOME Stay strong people ??

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) op

Of Kylian Mbappé met deze foto een goed voorbeeld geeft aan zijn bijna 40 miljoen volgers, valt te betwijfelen. Overal lezen we dat de mondkapjes hard nodig zijn in de ziekenhuizen. Van Mbappé is niet bekend dat hij het coronavirus onder de leden heeft.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????????... #CoronaOut

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe) op

Lautaro Martinez geeft misschien nog wel het beste voorbeeld aan alle voetballers. De spits van Inter maakt er het beste van. Samen met zijn vriendin blijft hij aan z'n fysieke gestel werken, en dat levert leuke plaatjes op. Overigens maakt de Argentijn het goed en bedankt hij iedereen voor de berichten die hij heeft ontvangen.

Het zijn van die dingen waar Paulo Dybala, superster van Juventus, normaalgesproken nooit aan toe zou komen: het bakken van Argentijnse lekkernijen. Er werd gevreesd dat Dybala ook door het longvirus was gegrepen, dat bleek gelukkig niet zo. Zodoende kan Dybala tijdens zijn quarantaine gewoon doorgaan met zijn Argentijnse gebruiken.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Costumbres Argentinas en cuarentena ???????????? @orianasabatini

Een bericht gedeeld door Paulo Dybala (@paulodybala) op

Voetballers mogen in hun vrije tijd graag een potje schieten op de spelcomputer en daar hebben ze nu zeën van tijd voor. De youngsters van Chelsea daagden elkaar, op verzoek van de sponsor, uit voor een sessie Call of Duty. Laten we voor Frank Lampard hopen dat ze ook aan hun fitheid blijven werken..

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You both know I'll be carrying you as always @tammyabraham1 @rjames! Let's get going @CallofDuty #Warzone #FreeCallofDuty #ad

Een bericht gedeeld door MM (@masonmount10) op

Ronaldo, die met Juventus in quarantaine zit, postte een bericht van serieuzere aard. De Portugese vedette vraagt op Instagram om goed op elkaar te letten en de adviezen van de instanties te volgen. Hij is met zijn gedachten bij degene die vechten tegen het virus, onder wie teamgenoot Daniele Rugani.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

met-deze-vijf-netflix-series-overleef-jij-het-voetballoze-weekend
betting-nieuws

Met deze vijf Netflix-series overleef jij het voetballoze weekend

Door het coronavirus zullen we deze maand even op een houtje moeten bijten als het gaat om inzetten...

Lees meer