Logo
betting-nieuws

Geluksvogel wint bijna 20k met slechts één pond inzet


Het was afgelopen weekend weer raak aan de andere kant van de Noordzee. Daar pakte een Engelsman de jackpot met slechts een inzet van één pond. Hij zette in op acht gelijke spelen en won een bedrag van bijna 20.000 pond. 

De man, van wie de identiteit niet kenbaar wordt gemaakt, treedt daarmee toe tot de hall of fame van bookmaker Paddy Power. Of de man z'n huiswerk uitstekend had gedaan, of dat hij lukraak acht keer op een gelijkspel inzette, weten we niet. Dat Newcastle United - Burnley in een doelpuntloos gelijkspel zou eindigen, hadden wij misschien ook nog wel kunnen bedenken. Beide teams komen dit seizoen zeer moeilijk tot scoren in de Premier League. 

De weddenschap van de geluksvogel kwam tot een climax in de laatste negen minuten van de reguliere speeltijd in drie wedstrijden waar hij op had ingezet. Exeter speelde gelijk door in de 82e minuut te scoren. Invaller George Miller bij Scunthorpe United werd de reddende engel. Miller zette in de 90e minuut de 2-2 op het bord, waardoor de hall of fame van Paddy Power een nieuw lid kent. 

Een kleine 20.000 pond kan de man dus tegemoet zien van het gokkantoor. Nu is de vraag natuurlijk: wat ga je doen met dit lucratieve zakcentje? Op vakantie? Een nieuwe auto kopen? Of alles op rood zetten? 

Een veelgebruikte strategie die wordt gebruikt om in te zetten op een gelijkspel is de Fibonacci-strategie. In onderstaand artikel leggen we haarfijn uit hoe deze strategie werkt.

the-fibonacci-strategie-alleen-nog-maar-wedden-op-een-gelijkspel
wedden-voor-gevorderden

The Fibonacci Strategie: Alleen nog maar wedden op een gelijkspel

Het is een veelbesproken theorie, de zogenaamde 'The Fibonacci'-strategie. Zo zien veel gokkers de...

Lees meer